Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.676
- Πόντοι
- 28.246
Την αγοράζω ήδη με απεριόριστο χρήμα. Και με εγγυημένα likes στο FB από πουτανάκια. ;)Πουλάω τη ψήφο μου,την κρατάω μήπως και κρίνω το αποτέλεσμα.
Την αγοράζω ήδη με απεριόριστο χρήμα. Και με εγγυημένα likes στο FB από πουτανάκια. ;)Πουλάω τη ψήφο μου,την κρατάω μήπως και κρίνω το αποτέλεσμα.
πιρφοραρα μουΕσείς τον ρίξατε; Μπορώ να θέλετε να κάνω και τα στραβά μάτια... ξέρετε εσείς για την παρεξήγηση που υπήρξε, εκτός από τις πληρωμές.
Of courseΨηφισατε;
Πρώτα το χρήμα και μετά η ψήφος.Την αγοράζω ήδη με απεριόριστο χρήμα. Και με εγγυημένα likes στο FB από πουτανάκια. ;)
Ανάποδα τα ζητάς. Και έχω ήδη πολλούς που είναι με το ψηφοδέλτιο στα δόντια. Εσύ χάνεις μην το παίζεις δύσκολος!Πρώτα το χρήμα και μετά η ψήφος.
Και αργησαμε. Αν και κανει λιγα νερα, νομιζω οτι πρεπει να στηριξουμε τη Ρεγκινα μας.
Καλησπέρα κυρία Λούκου!Καλησπερούδια γέροντες
κ. νηματοθέτη. Αν ήταν τάβλι δεν θα το παίζανε ούτε στην φυλακή!
:thebigfinger:
εγω στο κωλομπαρο που πηγα ,με εβαλε σε τραπεζι η μπαργουμαν με φιαλη ηρθαν και 3 κοριτσια πηραν σαμπανιες και στο τελος που πηγα να πληρωσω μου ειπαν ολα οκ....πληρωμεναΠρώτα το χρήμα και μετά η ψήφος.
Τι έχουμε εδώ?Καλησπέρα κυρία Λούκου!
Είδες; No hard feelings! Για να δεις τι ψυχάρα είμαι.εγω στο κωλομπαρο που πηγα ,με εβαλε σε τραπεζι η μπαργουμαν με φιαλη ηρθαν και 3 κοριτσια πηραν σαμπανιες και στο τελος που πηγα να πληρωσω μου ειπαν ολα οκ....πληρωμενα
καλησπερα κυρια Λουκου μουΚαλησπερούδια γέροντες
Σαν τι θες να έχουμε;Τι έχουμε εδώ?
Εγώ δεν έχω καλησπέρα?Καλησπερούδια γέροντες
΄Γεια σου Τρουμπάκη μουκαλησπερα κυρια Λουκου μου
πιρφοριζεις τωρα η μου φαινεται?
Αντε, ας σου πω και σένα μια καλήσπέραΕγώ δεν έχω καλησπέρα?
Αντε, ας σου πω και σένα μια καλήσπέρα