ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.200
- Πόντοι
- 7.786
ψηφισα σωστα αυτη την φορα τον φιλο μου
Εγώ φταίω που σε στήριξα για mr malakas! Καλά να πάθω!ψηφισα σωστα αυτη την φορα τον φιλο μου
Τι λες αγόρι μου; Ο τίτλος μου λείπει!εσυ δεν εισαι πιρφορος
ο τιτλος δεν ειναι τιμητικος
:smoking:
Έχω σοκαριστεί με τις εξελίξεις και θεωρώ ότι ο διαγωνισμός πια έχασε την διάυγεια και την αντικειμενικότητα του. Αίσχος.Καλησπερα πολυαγαπημενη. Πως σας φανηκε η τοποθετηση μου για τις εξελιξεις;
Έχω σοκαριστεί με τις εξελίξεις και θεωρώ ότι ο διαγωνισμός πια έχασε την διάυγεια και την αντικειμενικότητα του. Αίσχος.
Μη βάζεις ιδέες στο νηματοθέτηνομίζω πως ο διαγωνισμός θα πρέπει να μηδενιστεί για ακόμη 1 φορά και να υπάρχει η δυνατότητα να ψηφίζουμε περισσότερους από έναν υποψηφίους και στο τέλος να γίνει τελικός.
νομίζω πως ο διαγωνισμός θα πρέπει να μηδενιστεί για ακόμη 1 φορά και να υπάρχει η δυνατότητα να ψηφίζουμε περισσότερους από έναν υποψηφίους και στο τέλος να γίνει τελικός.
εντάξει, δεν είναι και ο διαγωνισμός του μιστερ μαλάκα, ως προς τον αριθμό των υποψηφίων, αλλά και πάλι είναι αρκετοί.Εγω λεω να παιξουμε ομιλους.
Εσύ γιατί δεν πας?Κατα πρώτον είμαι ο μοναδικός παρθένος της ψηφολαθρίας και χαίρομαι δια αυτό.
Και δέυτερον ρε κοπρόσκυλα πηγαινετε τουλάχιστον στον επιτάφιο,δεν έχετε τον θεό σας τελικά.
Φέυγω. :-XΕσύ γιατί δεν πας?
Εγώ πήγα το πρωί στην Αποκαθήλωση. Είμαι μισοάρρωστη και δεν βγαίνω άλλο για σήμερα από το σπίτι.Φέυγω. :-X
Σε λίγο φεύγω κι εγώ. Έχω κάθε βράδυ αποκαθήλωση.Φέυγω. :-X
Ματιάζεσαι και εύκολα κιόλας.Εγώ πήγα το πρωί στην Αποκαθήλωση. Είμαι μισοάρρωστη και δεν βγαίνω άλλο για σήμερα από το σπίτι.