lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Κλαίω
ψηφιστε ενας τον πουστη τον τομαδωστε του τη κουπα απο τωρα που μουγγριζει σα γελαδι..
Μην κλαις καλή μου Ρεγγίνα! Μην κλαις. Ψήφισέ με απλά και θα δεις τι καντάδες θα σου κάνω εγώ με λούσιμο από ψαρόνερο.
Να σας δώσω να καταλάβετε. Εγώ, κανονικά, θα έπρεπε να κοιμάμαι από τις 08:30 το αργότερο. Αλλά αυτόν τον αγώνα δεν τον αφήνω και όπως βλέπετε είμαι μπροστά από τον υπόλογιστή!
Ορθώς!
Χθες και όσο κοιμοσασταν ο κ. barock οργίαζε εδώ μέσα ...
στο γαυροθρεντ πηγαινε,θα βρεις καμια πενηνταρια..ψηφιστε ενας τον πουστη τον τομα
Με τέτοια τεχνάσματα νομίζεις ότι θα κερδίσεις τον τίτλο? Σκέφτομαι το μπραδερίνι σου που άμα μπει, δεν ξέρω αν θα μπορεί να γράψει μετά το εγκεφαλικό.Μην κλαις καλή μου Ρεγγίνα! Μην κλαις. Ψήφισέ με απλά και θα δεις τι καντάδες θα σου κάνω εγώ με λούσιμο από ψαρόνερο.
πιρφορος εισαιστο γαυροθρεντ πηγαινε,θα βρεις καμια πενηνταρια..
επισης ειμαι τυχερος που λειπει ο λακης
Ετοίμασε και ένα κουβά με νερό που θα έχιες πλύνει τα πόδια σου! :S Τι άλλο να κάνω επιτέλους;Με τέτοια τεχνάσματα νομίζεις ότι θα κερδίσεις τον τίτλο? Σκέφτομαι το μπραδερίνι σου που άμα μπει, δεν ξέρω αν θα μπορεί να γράψει μετά το εγκεφαλικό.
η καλπη θα μιλησειπιρφορος εισαι
μετα τον επιταφιο που θα ηθελες να παμε?Με τέτοια τεχνάσματα νομίζεις ότι θα κερδίσεις τον τίτλο? Σκέφτομαι το μπραδερίνι σου που άμα μπει, δεν ξέρω αν θα μπορεί να γράψει μετά το εγκεφαλικό.
εισαι εγκαθετοςη καλπη θα μιλησει
ΡΕ! Τι σου είπα πριν;μετα τον επιταφιο που θα ηθελες να παμε?
για ενα κονιακ και σταφιδοψωμομετα τον επιταφιο που θα ηθελες να παμε?
Ραντεβού εδώ.μετα τον επιταφιο που θα ηθελες να παμε?
ΡΕ! Τι σου είπα πριν;
Δεν πίνεις απόψε! Τουλάχιστον όχι από εμένα. Ευχαριστώ για την ψήφο, αλλά...
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=219698.0;attach=872802;image[/img[/URL]]
[/quote]
[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/76/fc/9a/76fc9a43ad37a7b68c29443a8487fd5b.jpg
Δεν ξέρω. Το σκέφτομαι ακόμαΕτοίμασε και ένα κουβά με νερό που θα έχιες πλύνει τα πόδια σου! :S Τι άλλο να κάνω επιτέλους;
ΡΕ! Τι σου είπα πριν;
Δεν πίνεις απόψε! Τουλάχιστον όχι από εμένα. Ευχαριστώ για την ψήφο, αλλά...