astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Κωλο-γερος (Kαυτος 80αρης = 2 40ρηδες)
ΘΕΟΣ!!!!!!!!
ΘΕΟΣ!!!!!!!!
Αστατε. Η ομαδα σου μου δημιουργησε ψυχολογικο τραυμα. Καμμια καλη ψ(ολο)υχοθεραπευτρια ξερεις;Κωλο-γερος (Kαυτος 80αρης = 2 40ρηδες)
ΘΕΟΣ!!!!!!!!
Αστατε. Η ομαδα σου μου δημιουργησε ψυχολογικο τραυμα. Καμμια καλη ψ(ολο)υχοθεραπευτρια ξερεις;
Καλημερίζω την αγαπητή μας Φαντάστικ, και τα λοιπά σάψαλα!
Ειδικές καλημέρες στον κ. Κωλό-γερο! Μας λείψατε φίλτατε και ανησυχήσαμε. Κουνίστε βυζάκια να σιγουρευτούμε ότι
όλα είναι κομπλέ...
Ειδικές καλημέρες και στο αχόρταγο ανήψι!
Καλημερίζω την αγαπητή μας Φαντάστικ, και τα λοιπά σάψαλα!
Ειδικές καλημέρες στον κ. Κωλό-γερο! Μας λείψατε φίλτατε και ανησυχήσαμε. Κουνίστε βυζάκια να σιγουρευτούμε ότι
όλα είναι κομπλέ...
Καλημέρα στον παλιόφιλο popov.Καλημερίζω την αγαπητή μας Φαντάστικ, και τα λοιπά σάψαλα!
όλα είναι κομπλέ...
Εχω φαει 2 συνεχομενες φολες σε Φραντζη και Συγγρου, οσο καλο μου βγηκε το ταξιδι στην Ασια, τοσο εδω παω κατα διαολου.τελευταια κατι περασματα απο Ειρηνη εχω κανει μονο!
δεν εχω εντοπισει κανενα τρυφερουδι!
Καλημέρα αγαπητέ.Εχω φαει 2 συνεχομενες φολες σε Φραντζη και Συγγρου, οσο καλο μου βγηκε το ταξιδι στην Ασια, τοσο εδω παω κατα διαολου.
Μα και εγω απεχω..................απο την αποχηΚαλημέρα αγαπητέ.
Μόνον όσοι απέχουν δεν τρώνε φόλες ...
Εχω φαει 2 συνεχομενες φολες σε Φραντζη και Συγγρου, οσο καλο μου βγηκε το ταξιδι στην Ασια, τοσο εδω παω κατα διαολου.
Καλημέρα αγαπητέ.
Μόνον όσοι απέχουν δεν τρώνε φόλες ...
θειο!!!!!!!!!!!!!!
ειπα παω για κουρεμα κανενα ψιλο θα ριξεις!?
H περιεργια ξερεις. Τωρα ξερω, οτι πρεπει να ειμαι σταθερος στις σχεσεις μουΕμ δε πας στα σιγουρα και εσυ ..ποιος σου φταιει ...
Δεν ακούω, παιδί μου πια ... Πρέπει να φορέσω ακουστικά!
H περιεργια ξερεις. Τωρα ξερω, οτι πρεπει να ειμαι σταθερος στις σχεσεις μου
ποια γνωρίζετε;Ο νηματοθέτης διαφωνεί.
Δεν είναι όλες έτσι.
Ευχαριστώ ποποφ μουΚαλημερίζω την αγαπητή μας Φαντάστικ, και τα λοιπά σάψαλα!
όλα είναι κομπλέ...