Fanastic girl
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2017
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Όχι αν σου προσφέρουν ακόμη καλύτεραΕμένα που δεν μου αρέσουν καθόλου, μάλλον πρέπει να το κοιτάξω :S
Όχι αν σου προσφέρουν ακόμη καλύτεραΕμένα που δεν μου αρέσουν καθόλου, μάλλον πρέπει να το κοιτάξω :S
καλα τα λεγαμε πριν.αντρικια και ομορφαεχετε γνωριστει στου πουσταρ ακαντεμυ?
υποχρεωση ενος σωστου αντραΌχι αν σου προσφέρουν ακόμη καλύτερα
καλα τα λεγαμε πριν.αντρικια και ομορφα
Εκτός του πως θα σιδερώσω, έχω και αυτό το δίλημμα. Να τα κάνω κόκκινα την Τετάρτη που έχω μανικιούρ ή άσπρα?υπεροχα.ενθετο για μανικιουρ εχουμε σε λιγο με την κυρια ρεγκινα να ξερετε...
Τα λουλούδια όλα αυτά?υποχρεωση ενος σωστου αντρα
παει νικολααααα....το χασαμε το φαναστικ...τωρα πρόσεχε ηρθε ο τσίτσιδος και θα σου φαει τη φαναστικ
Εσυ όλο γαμπρούς μου βρίσκειςτωρα πρόσεχε ηρθε ο τσίτσιδος και θα σου φαει τη φαναστικ
καλα παω στη μανα μου να φαω γαυρο και κουνουπιδι γιατι το τερματισες.υποχρεωση ενος σωστου αντρα
τωρα πρόσεχε ηρθε ο τσίτσιδος και θα σου φαει τη φαναστικ
θα το αναλυσουμε διεξοδικα αργοτερα στο ενθετο...Εκτός του πως θα σιδερώσω, έχω και αυτό το δίλημμα. Να τα κάνω κόκκινα την Τετάρτη που έχω μανικιούρ ή άσπρα?
Εκτός του πως θα σιδερώσω, έχω και αυτό το δίλημμα. Να τα κάνω κόκκινα την Τετάρτη που έχω μανικιούρ ή άσπρα?
σε αγαπαω σε εκτιμαω αλλα τα αρχιδια μου θα φας...καλα παω στη μανα μου να φαω γαυρο και κουνουπιδι γιατι το τερματισες.
αν και γαυρο θα φαω και τη πεμπτη
καλα παω στη μανα μου να φαω γαυρο και κουνουπιδι γιατι το τερματισες.
αν και γαυρο θα φαω και τη πεμπτη
αυτο ειναι τσοντα ρε μαλακακοκκινα και τον παραμεσο μαυρο με ένα τριανταφυλλο
το χω και σε φωτο να στο στειλω
Αμα κάνω σχέδιο στο νύχι κάτι μου λέει ότι θα έχω αρνητικές αντιδράσειςκοκκινα και τον παραμεσο μαυρο με ένα τριανταφυλλο
Εσυ όλο γαμπρούς μου βρίσκεις
αχουυυυ νατα νατα κανει προβεςκοκκινα και τον παραμεσο μαυρο με ένα τριανταφυλλο