troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.036
- Πόντοι
- 5.506
εισαι αλανακιμε ομελετα εχω κανει κ εγω εντυπωση.
αλλα μια φορα με αφησε :S
δε με θελει στη κουζινα,με θελει πασα στα γιαννενα
εισαι αλανακιμε ομελετα εχω κανει κ εγω εντυπωση.
αλλα μια φορα με αφησε :S
δε με θελει στη κουζινα,με θελει πασα στα γιαννενα
Ομελέτα φούρνου.ειμαι κελεπουρι κυρια ρεγκινα...την τελευταια γκομενα που εβγαλα παλια ηταν οταν της εφτιαξα ομελετα φαντασου
Ανεπρόκοπη. :'(Βαριέμαι να μαγειρέψω τύπε
ειμαι κελεπουρι κυρια ρεγκινα...την τελευταια γκομενα που εβγαλα παλια ηταν οταν της εφτιαξα ομελετα φαντασου
Η σωστη γυναίκα κ. Τρουμπάκη, δεν αφήνει τον άντρα στην κουζίνα.ειμαι κελεπουρι κυρια ρεγκινα...την τελευταια γκομενα που εβγαλα παλια ηταν οταν της εφτιαξα ομελετα φαντασου
Πως είστε?Ωστε τελικα εχετε βγαλει γκομενα;;;;
Και τι θα τρώτε τότε πίτσες?Η σωστη γυναίκα κ. Τρουμπάκη, δεν αφήνει τον άντρα στην κουζίνα.
πολυ παλιαΩστε τελικα εχετε βγαλει γκομενα;;;;
ο σωστος αντρας προσεχει την γυναικα του κ.ρεγκιναΗ σωστη γυναίκα κ. Τρουμπάκη, δεν αφήνει τον άντρα στην κουζίνα.
και τι εκανες στο χοτελι ??????δε θελω να μιλησω αλλο για αυγα γιατι το πρωι εφαγα σε χοτελι και παιζει να χω φαει καμια δεκαρια...
Πως είστε?
πολυ παλια
Και η σωστή γυναίκα τον άντρα της αγαπητέ μου τρουμπάκη. Γιατί να μαγειρέψει ο άντρας? Ειναι σαν να κατέβει η γυναίκα να αλλάξει λάστιχο.ο σωστος αντρας προσεχει την γυναικα του κ.ρεγκινα
πουσαιρεποποφ
και τι εκανες στο χοτελι ??????
δεν σου μιλαω....Και η σωστή γυναίκα τον άντρα της αγαπητέ μου τρουμπάκη. Γιατί να μαγειρέψει ο άντρας? Ειναι σαν να κατέβει η γυναίκα να αλλάξει λάστιχο.
Δεν είναι άσχημο.Και η σωστή γυναίκα τον άντρα της αγαπητέ μου τρουμπάκη. Γιατί να μαγειρέψει ο άντρας? Ειναι σαν να κατέβει η γυναίκα να αλλάξει λάστιχο.
γιατι βριζεις?Εκτος απο γκομενιαρης εισθε και αδιακριτος ...
Και η σωστή γυναίκα τον άντρα της αγαπητέ μου τρουμπάκη. Γιατί να μαγειρέψει ο άντρας? Ειναι σαν να κατέβει η γυναίκα να αλλάξει λάστιχο.