NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Σε λίγο 84 αλλά όλοι μου λένε ότι δείχνω μόνο για 75!
πιτσιρικος εισαι
Σε λίγο 84 αλλά όλοι μου λένε ότι δείχνω μόνο για 75!
Μια χαράΣε λίγο 84 αλλά όλοι μου λένε ότι δείχνω μόνο για 75!
Πείτε στο μπραδερίνι σας [ κ. raopau ] ότι είσθε ΠΑΟ ...
Με το μπραδερίνι τα έχουμε λύσει ετούτα τα θέματα. Πήγε στο Άγιο Όρος, κάθησε, σκέφτηκε, πήρε τη Θεία Φώτιση και γύρισε πιο δυνατός και πιο αλτρουιστής από ποτέ.
Καλημέρα κι από εμενα στα καλά παιδιά
Μια χαρά
Εσυ nick?
Αν λέγατε "μωρά", θα ήταν πιο σωστό, διότι οι γέροντες ξεμωραίνονται ως γνωστόν...
Και το "παλίμπαιδες" όμως στέκει...
Καλημερούδια!
Μια χαρά
Εσυ nick?
84 κλεισμενα και φαινομαι 98
Καλημέρα κύριε popovΑν λέγατε "μωρά", θα ήταν πιο σωστό, διότι οι γέροντες ξεμωραίνονται ως γνωστόν...
Και το "παλίμπαιδες" όμως στέκει...
Καλημερούδια!
Πολύ συμπαθητικός παππούλης84 κλεισμενα και φαινομαι 98
Σήμερα θα ασχοληθούμε με το ακριβές περιεχόμενο της λέξεως < χυλόπιτα >!
Φρονούμε όμως ότι αντί να αναλωθούμε σε περιγραφές, όρους, συνώνυμα και αντώνυμα, είναι καλύτερο να παραθέσουμε ένα παράδειγμα ούτως ώστε να καταστεί αντιληπτό στους πάντες τι σημαίνει < χυλόπιτα > στην καθομιλουμένη Ελληνική!
[size=30pt]ΧΥΛΟΠΙΤΑ[/size]
Αν ακούσετε την συμβουλή του νηματοθέτη και βάψετε τα μαλλιά σας κομοδινί, θα δείχνετε μόνο 75 και εσείς!
Καλημέρα κύριε popov
Πρόβλημα #1: Δεν υπάρχει χημεία
Τον βλέπεις πλατωνικά. Δε σου κάνει κλικ. Προτιμάς να φιλήσεις τη γάτα σου.
Τι θα κάνεις: Σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι να είσαι σαφής και ξεκάθαρη απ’ την αρχή. Πες κάτι του τύπου «Έχω καταλάβει ότι ίσως να νιώθεις κάτι παραπάνω και αν και με κολακεύει τρελά, δεν πιστεύω ότι έχουμε μέλλον. Σα φίλο όμως σε λατρεύω!». Ε; Κάπως έτσι.
Επίσης
https://[URL unfurl="true"]www.sintagespareas.gr/images/stories/rapidrecipe/im6000/th/6658-kotopoulo-me-xilopites-sto-fourno-by-elenikolas.jpg[/img[/URL]]
:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
[/quote]
Περαστικά σας, κύριε! Το νήμα στέκεται, ομόθυμα, στο πλάι σας!
Πείτε του όμως ότι είσθε Θύρα 13 ...