baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.307
- Πόντοι
- 5.097
Έχασες τα δόντια σου? :SΈχουν γνώση οι φύλακες Τρουμπάκη παιδί μου. Δε μασάω πλέον
Έχασες τα δόντια σου? :SΈχουν γνώση οι φύλακες Τρουμπάκη παιδί μου. Δε μασάω πλέον
'Ημουνα νια και γέρασα σε αυτό το νήμαΈχασες τα δόντια σου? :S
σε εμνα θα τα αφησει ολα !!!!Αν περιμενεις κληρονομια, σου θυμιζω οτι εχει ο ανεψιος προτεραιοτητα.
'Ημουνα νια και γέρασα σε αυτό το νήμα
Ενίοτε και βαρέα και ανθυγιεινά.Κανονικά με τόσες ώρες στο νήμα πρέπει να γράψουμε κσι ένσημα...
Ασπρα μαλλιά στη κεφαλή.Ούπς δεν πάει για σένα αυτό.'Ημουνα νια και γέρασα σε αυτό το νήμα
σημερα δεν καναμε μαγκαζινο.κριμα γιατι ειχα ετοιμασει πολυ καλα θεματα...πασχα στο χωριο,νηστισημες συνταγες,τια να φορεσετε στον επιταφιο,ανασταση,κυριακη του πασχα,τρακατρουκες και αλλα πολλα'Ημουνα νια και γέρασα σε αυτό το νήμα
κατι τρεχει στο μουνι...γιατι δεν παει?Ασπρα μαλλιά στη κεφαλή.Ούπς δεν πάει για σένα αυτό.
Αυτό θα είναι το τρέιλερ και θα κάνουμε αύριο εκπομπήσημερα δεν καναμε μαγκαζινο.κριμα γιατι ειχα ετοιμασει πολυ καλα θεματα...πασχα στο χωριο,νηστισημες συνταγες,τια να φορεσετε στον επιταφιο,ανασταση,κυριακη του πασχα,τρακατρουκες και αλλα πολλα
αυριο εχει λαιβ κυρια ρεγκιναΑυτό θα είναι το τρέιλερ και θα κάνουμε αύριο εκπομπή
σε εμνα θα τα αφησει ολα !!!!
ρε πηγες καμια βολτα απο το νημα μην μας το ψυρισει κανεις?
Η παροιμία λέει ο κουβάς χαλάει οχι το πηγάδι.κατι τρεχει στο μουνι...γιατι δεν παει?
είναι απλά τα πραγματα Τζιμάρα
κάτι του έκανε, τη γάμησε και μετά αυτή το ξαναεκανε,,,
τη γαμάς πάλι ή δεν τη γαμάς
Θα το κάνουμε 7:30 για να δώσουμε καλή πάσα στο λάιβ. Εχουμε μεγάλη τηλεθέαση κι εμείςαυριο εχει λαιβ κυρια ρεγκινα
με τροπο αδερφι...περνα απεξω και σφυρα αδιαφορα ταχαμουΤρεχω μπραδερινι γιατι πηρε το αυτι μου κατι βαριοπουλες και κομπρεσερ να δουλευουν.
σωστο...λιντ ιν το λεμε στη σοου μπιζ εμεις....θα κανουμε και σχοολια προβλεψεις και ενδιαμεσα τραγουδακια ποπ να χορευουμε....Θα το κάνουμε 7:30 για να δώσουμε καλή πάσα στο λάιβ. Εχουμε μεγάλη τηλεθέαση κι εμείς
Με τη δική μας συμβολή θα πιάσουμε διψήφιο αύριοσωστο...λιντ ιν το λεμε στη σοου μπιζ εμεις....θα κανουμε και σχοολια προβλεψεις και ενδιαμεσα τραγουδακια ποπ να χορευουμε....
ποστ?Με τη δική μας συμβολή θα πιάσουμε διψήφιο αύριο
Είναι κι αυτό μια αρχή.
κατι τρεχει στο μουνι...γιατι δεν παει?