baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.307
- Πόντοι
- 5.097
Και συ ατυχήσας?
Δεν ασχολούμε με παγανιστικά.
Και συ ατυχήσας?
οχι ρε τυπε τρεχωΡε σαλιάρη αντί να ψάχνεις τον φίλο σου στις δύσκολες ώρες του,σαλιαρίζεις με τα παππούδια.
αυτος ειναι του κινεζικου.ΣκυλοςΚαι συ ατυχήσας?
δεν ξερουμε ρε τυπε...βαλτε μια φωνη και εσεις...βοηθατε ρε παιδια
Κερνάω μπουγάτσα και μίλκο σπο Σάββα.Είς μνήμην του.
μη λες τετοια λογια ρε συ....
Ούτε εμείς, απλά είναι στα πλαίσια του απογευματινού μαγκαζίνο του τρουμπάκη. Σε λίγο θα μιλήσουμε και για τις τάσεις τις μόδας Ανοιξη - Καλοκαίρι 2017
Δεν ασχολούμε με παγανιστικά.
αυτος ειναι του κινεζικου.Σκυλος
Ούτε εμείς, απλά είναι στα πλαίσια του απογευματινού μαγκαζίνο του τρουμπάκη. Σε λίγο θα μιλήσουμε και για τις τάσεις τις μόδας Ανοιξη - Καλοκαίρι 2017
με εμπαιζεις κυρια ρεγκινα νοιωθωΟύτε εμείς, απλά είναι στα πλαίσια του απογευματινού μαγκαζίνο του τρουμπάκη. Σε λίγο θα μιλήσουμε και για τις τάσεις τις μόδας Ανοιξη - Καλοκαίρι 2017
Ποτέ αγαπητέ μου. Με παρεξήγησες. Σε στηρίζωμε εμπαιζεις κυρια ρεγκινα νοιωθω
Αν μπεί ο αντρουά Ποπάου και το διαβάσει αυτό θα σε αφορίσει απο Ακαδημαικό.με εμπαιζεις κυρια ρεγκινα νοιωθω
CorrectΑν μπεί οαντρουάμελάτος Ποπάου και το διαβάσει αυτό θα σε αφορίσει απο Ακαδημαικό.
Eγώ θα σε στηρίξω να ξερς.νοιωθω πιεση απο δικα μου ατομα....θα μεινω μονος σαν την παπαδοπουλου στο σορβαιβορ
Έβαλα Ε και έχει κάτι μύτες
Μου βγαλές τα μάτια.Correct
βαλε ε τιβι και ελα να πεσουμε στο λιμανι μαζιEγώ θα σε στηρίξω να ξερς.
Εχω κάτι οικιακά, μόλις κάτσω όμως θα βάλω Ε. Τι συναγωνιστές είμαστε?βαλε ε τιβι και ελα να πεσουμε στο λιμανι μαζι
Στα λόγια μου έρχεσαι. Είμαστετο καλύτεροζώδιο
Εχω κάτι οικιακά, μόλις κάτσω όμως θα βάλω Ε. Τι συναγωνιστές είμαστε?