troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.995
- Πόντοι
- 5.506
νυφη νυφη!!!!!!Να αναφέρω επίσης σε αυτό το σημείο ότι έχω φτιάξει ένα γιουβέτσι θεϊκό
νυφη νυφη!!!!!!Να αναφέρω επίσης σε αυτό το σημείο ότι έχω φτιάξει ένα γιουβέτσι θεϊκό
Για την καυτή τα πέταξες. Πες την αλήθειαεεεε...με αναγκασατε...τον βρισκατε πιο σεξυ απο εμενα και τα πεταξα
Να αναφέρω επίσης σε αυτό το σημείο ότι έχω φτιάξει ένα γιουβέτσι θεϊκό
Μην τα λες αυτά τα νύφη, γιατί μου φέρνουν στο μυαλό τις νύφες του μπλιζνυφη νυφη!!!!!!
Με μοσχάρι. Παραδοσιακά πράγματα.γιουβέτσι με τι?
το γιουβετσι μετραει....Μην τα λες αυτά τα νύφη, γιατί μου φέρνουν στο μυαλό τις νύφες του μπλιζ
Με μοσχάρι. Παραδοσιακά πράγματα.
Νηστεύεις όλη τη Σαρακοστή?νηστίσιμο το μοσχάρι?
αν και καλα λεει η κυρια ρεγκινα για πε συνταγη?γιουβέτσι με τι?
Τη θες με ακρίβεια ή απλά τα υλικά?αν και καλα λεει η κυρια ρεγκινα για πε συνταγη?
Τη θες με ακρίβεια ή απλά τα υλικά?
Ε, τότε τι πειράζει το μοσχαράκι?όχι...
εχω φαει πολυ καλο γιουβετσι γαριδεςΕ, τότε τι πειράζει το μοσχαράκι?
Ε, τότε τι πειράζει το μοσχαράκι?
Κάτσε γιατί θα μπει κι ο μπαρός και θα κάνει και διορθώσεις. Λοιπόν 1/2 κιλό μοσχάρι, ένα ποτήρι του κρασιού λάδι, 1 μικρο κρεμμύδι, 1 ποτήρι κόκκινο κρασί, 5 ωριμες ντομάτες, αλάτι, πιπέρι, ένα μικρό ξυλαράκι κανέλλα, μπαχάρι, λίγη ζάχαρη. Στο τελευταίο τέταρτο ρίχνεις κριθαράκι. Καλή όρεξη.απλα βρε σιγα σιγα τωρα μαθαινω
Κάτσε γιατί θα μπει κι ο μπαρός και θα κάνει και διορθώσεις. Λοιπόν 1/2 κιλό μοσχάρι, ένα ποτήρι του κρασιού λάδι, 1 μικρο κρεμμύδι, 1 ποτήρι κόκκινο κρασί,5 ωριμες ντομάτες, αλάτι, πιπέρι, ένα μικρό ξυλαράκι κανέλλα, μπαχάρι, λίγη ζάχαρη. Στο τελευταίο τέταρτο ρίχνεις κριθαράκι. Καλή όρεξη.
Λέω να το αγοράσω αλλιώς θα φάω σκέτο από γιουβέτσι Τη μεγάλη βδομάδα θα λανσάρω σαρακοστιανά με χταπόδια, καλαμάρια κλπ.ποιος είπε ότι πειράζει?
και με χταπόδι γίνεται, δοκίμασέ το.
ζήτα να σου πιάσει ένα ο Νικ και φτιάξτο!
ααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχχαχχχχαχαχαχαχχχαχαχαχχαχααααααααααααααααποιος είπε ότι πειράζει?
και με χταπόδι γίνεται, δοκίμασέ το.
[size=30pt]ζήτα να σου πιάσει ένα ο Νικ και φτιάξτο! [/size]