lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Γεια σου ρέκτη EraserΚαλησπέρα μύστη Ρεγκίνα
Γεια σου ρέκτη EraserΚαλησπέρα μύστη Ρεγκίνα
Γεια σου ρέκτη Eraser
ρεγκινα εχει τωρα σταρ ακαντεμυ μαγκαζινο αλλα χασαμε το νημα.φημες λενε οτι τοκαψε ο ραοπαο απο ερωτα για την κωροναιου που απειλησε οτι θα φυγει μολις εμαθε οτι το βραδυ στο νημα θα γραψει η βερονικα20
Τι εννοείς? Κλείσανε αυτό το νήμα?ρεγκινα εχει τωρα σταρ ακαντεμυ μαγκαζινο αλλα χασαμε το νημα.φημες λενε οτι τοκαψε ο ραοπαο απο ερωτα για την κωροναιου που απειλησε οτι θα φυγει μολις εμαθε οτι το βραδυ στο νημα θα γραψει η βερονικα20
Τι εννοείς? Κλείσανε αυτό το νήμα?
παντως αν δουμε σημερα να φευγει η κορωναιου, θα φαρμακωθω μαγκες....
δεν ξερω παιδια ανησυχω πολυ....Τι εννοείς? Κλείσανε αυτό το νήμα?
Καλά συναγωνιστή. Πως κατάφερες και τον εξουδετέρωσες?Ας τα λέμε καλά συναγωνιστή.
Όλα καλά?
Βρέθηκε τελικά μια λύση με τον ηχητικό τρομοκράτη του διπλανού διαμερίσματος, ελπίζω οριστική.
Και το σημαντικότερο, ούτε φώναξα, ούτε πόρτες χτύπησα, ούτε τίποτα!!
του εβαλε τερμα 10000 βατ το λαιβ του σταυρουΚαλά συναγωνιστή. Πως κατάφερες και τον εξουδετέρωσες?
Ο δικός μου έχει ησυχάσει αλλά είναι καλοκαιρινός τυπος. Δεν είμαι σίγουρη αν πέρσι το κατάλαβε αρκετά καλά ότι είναι ενοχλητικός. :Sτου εβαλε τερμα 10000 βατ το λαιβ του σταυρου
Καλά συναγωνιστή. Πως κατάφερες και τον εξουδετέρωσες?
του εβαλε τερμα 10000 βατ το λαιβ του σταυρου
εψες γαμησαμε μαγκες...
παρολο που ειχε ένα επεισοδιο στο σουρβαιβορ που ολοι περιμενανε γιατι ειχε ασυλια και μετακινηση παιχτη στην αντιπαλη ομαδα, το σοου μας παρολα αυτά κρατησε τα ποσοστα του και βιασε ξαναμανα τα ονειρα των εγκαθετων
ΣΚΑΙΣΚΑΙ
Survivor
40,9%
Epsilon TVEpsilon TV
Star Academy
1,1%
Καλά ξηγήθηκες. Δεν παλεύεται αυτό το πράγμα κάθε μέρα.Καταγγελία αρχικά και αν συνεχίσει ασφαλιστικά μέτρα.
Βοήθησε το "καλό" παρελθόν του και κάτι απειλές που έκανε και άλλα ωραία!
Μία... δύο... τρεις... δε πήγαινε άλλο.
Για τα καλοκαίρια υπάρχει τρόπος,αλλά χρειάζεσαι παρτενέρ.Ο δικός μου έχει ησυχάσει αλλά είναι καλοκαιρινός τυπος. Δεν είμαι σίγουρη αν πέρσι το κατάλαβε αρκετά καλά ότι είναι ενοχλητικός. :S
Καλά ξηγήθηκες. Δεν παλεύεται αυτό το πράγμα κάθε μέρα.
¨Ηταν ομαδική η καταγγελία?Τα μαζεύαμε ότι έκανε, ένα προς ένα.
Ας κουνηθεί τώρα...
¨Ηταν ομαδική η καταγγελία?
Τα μαζεύαμε ότι έκανε, ένα προς ένα.
Ας κουνηθεί τώρα...
ρε μεταξυ μας τωρα...αμα παιζουν παιδακια τους σκατε την μπαλα?¨Ηταν ομαδική η καταγγελία?