Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.188
- Πόντοι
- 2.606
Όταν ανήκει κάποιος σε αυτούς που είναι το ίδιο το μπάσκετ, δεν γίνεται να μην τιμηθεί με την επιλογή αυτή! Ο Γκάλης ανήκει σε αυτούς!
Συμφωνώ απόλυτα.
Όταν ανήκει κάποιος σε αυτούς που είναι το ίδιο το μπάσκετ, δεν γίνεται να μην τιμηθεί με την επιλογή αυτή! Ο Γκάλης ανήκει σε αυτούς!
Τελείωσαν οι ντιντήδες να αρχίσουμε να γράφουμε εμείς τα δυνατά αρσενικά;;;
Καλημέρα μπαρμπάδια!
Τα λόγια σας είναι γάργαρα! Γάργαρα και καθάρια σαν το νερό πηγής πάνω σε ψηλό βουνό!
Από ανάρτηση του κ. Mindreader.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=238970.0;attach=860777;image[/img[/URL]]
[/quote]
:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
με βοήθησε και μένα ο Άρτεμης, μου πέρασαν από τον γνωστό λογαριασμό 5 δις! :orchestra:
Αμα σε δικαιώνει και ο νηματοθέτης της καρδιάς μας η τιμή είναι διπλή και τρίδιπλη!
με βοήθησε και μένα ο Άρτεμης, μου πέρασαν από τον γνωστό λογαριασμό 5 δις!
Ακόμη όμως και χθες άκουσα δύο 'άτομα', που συζητούσαν στον δρόμο και έλεγαν ότι ο Σώρρας θα έρθει κάποια στιγμή ως σωτήρας της χώρας αρκεί να καταφέρει να αποφύγει αυτή την εποχή την σύλληψη ...
ασχολίαστο!
Και όμως είναι αληθινό... Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και έδειχναν ενθουσιασμένοι με την προοπτική του 'σωτήρα' ... και μετά αναρωτιόμαστε αν θα βγούμε κάποτε από την κρίση ...
Και όμως είναι αληθινό... Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και έδειχναν ενθουσιασμένοι με την προοπτική του 'σωτήρα' ... και μετά αναρωτιόμαστε αν θα βγούμε κάποτε από την κρίση ...
Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου από τότε που άρχισα να καταλαβαίνω γύρω μου διάφορα, μονίμως ήμασταν/είμαστε σε κάποια κρίση.
Άρα η απάντηση είναι όχι, ποτέ, λόγω της γενικότερης νοοτροπίας μας.
Είμαστε σε κρίση μέσης ηλικίας......
Είμαστε σε κρίσημέσης[size=20pt]τρίτης[/size] ηλικίας......
To δύσκολο είναι να βρεις δυο άτομα που ψήφισαν τσίπρα.
Και όμως έχουν 16 - 19% σε όλες τις δημοσκοπήσεις ...
Και όμως έχουν 16 - 19% σε όλες τις δημοσκοπήσεις ...