blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.730
- Πόντοι
- 26.096
ετσι μπραβο ..κι εγω αυτο ψηφισα....αν δεν ευλογησουμε εμεις τα γενεια μας ποιος αλλος θα το κανει
ετσι μπραβο ..κι εγω αυτο ψηφισα....αν δεν ευλογησουμε εμεις τα γενεια μας ποιος αλλος θα το κανει
Βάλε και σε παρένθεση Μάρθα Βούρτση Rules.καλημερα my friend...κι εγω λεω ν αλλαξω την υπογραφη μου....θα γραψω..μη μαφησεις Ντορη μου θα φαρμακωθω
Καλημέρα στο νημα της απειρης σοφίας
Αφροδίτη κουκλίτσα καλημέραετσι μπραβο ..κι εγω αυτο ψηφισα....αν δεν ευλογησουμε εμεις τα γενεια μας ποιος αλλος θα το κανει
Απ´ ότι θα παρατηρήσατε αγαπητέ, το άτομο μου ευκρινώς εξαιρείται της λίστας τοιαύτης ...Σεις, ως μέλος της σοσιαλιστικής μπουρζουαζίας, μπορείτε να μας εξηγήσετε;;;
Καλημέρα στο νημα της απειρης σοφίας
κου κου και κουκου ρουκου Έρη μου!Αφροδίτη κουκλίτσα καλημέρα
Ζεμπουδακι κουκου μάνα μου
σπούδασα στο σκολειο αχαχαχαχαχαχα καλημέρα μπλιζακιΚαλημέρα!
Μου αρέσει ο λόγος σας.
Κατανοητός, μεστός, ακριβής και ορθός!!!
Πόσα ξέρεις.ο ντοναλντ ντακ Αλεξ, οι μαπετ μπραμπ (αν κ απων) και αγιοςς, το ασχημοπαπο ντοπα, ο μπαμπαστρουφ μπλιζ, ο κακος βεζυρης ζελινκο, η στρουμφιτα σαρανταρα, ο τζον μποι νικ, ο λουκυ λουκ πωπωφ και σε συμμαζευεταιιιιι..η λιστα απειρη τυπε! ολοι ενας κ εναςςς
καλημερα χρυση μου...τελικα εφαγες πρωινο στο ΜΕΤ.....η να σε παω να το ΦΑΜΕ μαζι
Καλημέρα σας κυρία μου! Πως είσθε;Πόσα ξέρεις.
Καλημέρα
Αφροδίτη κουκλίτσα καλημέρα
Ζεμπουδακι κουκου μάνα μου
Πόσα ξέρεις.
Καλημέρα
:-*Καλημέρα στο νημα της απειρης σοφίας
[size=30pt]FF[/size]
Απ´ ότι θα παρατηρήσατε αγαπητέ, το άτομο μου ευκρινώς εξαιρείται της λίστας τοιαύτης ...
ζηλευεις εεεεε?αμα αφηνει η Ερη σε φωναζουμε...να μας αλοιβεις μελι τα ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΚΙΑ μας