erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
καλημέρα όλο παρατηρήσειςΚαλημέρα λέει πρώτα ο κόσμος ...
καλημέρα όλο παρατηρήσειςΚαλημέρα λέει πρώτα ο κόσμος ...
καλημέρα όλο παρατηρήσεις
Καλημέρα στους κυρίους!
Κααλημέρα στην κυρία 2x20!
Κου κου για την Κυρία Έρη!
Το Κωλοπαίδι ο καλοπερσάκης μας θυμήθηκε; Άντε να σου πω και εσένα μια καλημέρα!
Καλά είμαι ευχαριστώ που εδιαφέρεσαι για την υγεία μου. Αλλά δεν με τουμπάρεις. Θα την βρω την ρουφιάνα και θα την στείλω για καλόγρια! Που θα μου πας βρε κερατά!Καλημερα Ζεμπουδι τι κανεις?
Καλά είμαι ευχαριστώ που εδιαφέρεσαι για την υγεία μου. Αλλά δεν με τουμπάρεις. Θα την βρω την ρουφιάνα και θα την στείλω για καλόγρια! Που θα μου πας βρε κερατά!
ήθελα να ήξερα ποιος είναι αυτός που ψήφισε:
"Είσθε το καλύτερο νήμα. Το νήμα της αληθείας και της ειλικρινείας. Να μην σταματήσετε ποτέ"!
νήμα της αληθείας και της ειλικρινείας.
Που την είδε την αλήθεια και την ειλικρίνεια; :S
Εμ τι άλλο θα ψηφίζατε;Ο νηματοθέτης το ψήφισε ...
Όνειρα γλυκά!
ήθελα να ήξερα ποιος είναι αυτός που ψήφισε:
"Είσθε το καλύτερο νήμα. Το νήμα της αληθείας και της ειλικρινείας. Να μην σταματήσετε ποτέ"!
νήμα της αληθείας και της ειλικρινείας.
Που την είδε την αλήθεια και την ειλικρίνεια; :S
τι ευγενικα παιδγια κι εσεις και ο κρητικος....λεω να παω να ψηφισω...αν και δε χρειαζεται.....Ο ΕΘΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΝΗΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡ ΟΤΙ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΕΣ ΤΕΚΝΑΤΖΟΥΔΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΑΠΠΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΥΣ ..ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ...
χαραματα παππουληδες... μεσημερι παππουληδες..βραδυ παππουληδες...για μενα ειναι το νημα με το ωραιο χιουμορ..το σεβασμο αναμεσα στα μελη πλην ελαχιστων εξαιρεσεων...που τρωνε ακυρο απο ολους ουτως η αλλως...ειτε σιωπηλα ειτε με το να τους τα χωνουμε...
....ειπε και ελαλησε η 2Χ20 .....και μην ακουσω κιχχχχχ
και εγω το ψηφισα ..υπαρχει κανενα πρόβλημα μηπως ?????