lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Καλημέρα κοριτσάρακαλημερα..φτιαξε καφε ριξε και μια παχια στο προσωπο κι ελα..εχει τζερτζελε σημερα
Καλημέρα κοριτσάρακαλημερα..φτιαξε καφε ριξε και μια παχια στο προσωπο κι ελα..εχει τζερτζελε σημερα
σας ευχαριστουμε που γινοσαστε ομορφεςοχι καλο μου ..τι ειμαι γω ραοπαο να προσβαλω τη Ρετσινουλα μας?για μασκα αναζωογονησης λεω..εμεις τα κοριτσια ετσι πινουμε τον καφε μας το πρωι...πασαλειμενες
αχαχαχαχαχαχαχα. Το ρημάδι το τηλέφωνο. :S
ναι αλλα τρομαρα που παιρνει ο καημενος που κοιματε μαζι σας οταν ξυπναει και σας βλεπει (μπλε) το πρωι δεν το λετεοχι καλο μου ..τι ειμαι γω ραοπαο να προσβαλω τη Ρετσινουλα μας?για μασκα αναζωογονησης λεω..εμεις τα κοριτσια ετσι πινουμε τον καφε μας το πρωι...πασαλειμενες
Σε αυτή τη φάση αγαπητέ θα προτιμούσα να μην υπήρχε καμία μέθοδος επικοινωνίαςΆτιμη τεχνολογία...
Να τους πείτε να προτιμούν πιο ήσυχες μεθόδους επικοινωνίας ...
ναι αλλα τρομαρα που παιρνει ο καημενος που κοιματε μαζι σας οταν ξυπναει και σας βλεπει (μπλε) το πρωι δεν το λετε
εεεεεεεεεεε!!!!!!! χρονιαρα μεραΣε αυτή τη φάση αγαπητέ θα προτιμούσα να μην υπήρχε καμία μέθοδος επικοινωνίας
Κάποιοι παίρνουν τρομάρα γενικά όταν ξυπνάνε και βλέπουν γυναίκα δίπλα τους Αλλη γνώρισαν το βράδυ άλλη βρίσκουν το πρωίναι αλλα τρομαρα που παιρνει ο καημενος που κοιματε μαζι σας οταν ξυπναει και σας βλεπει (μπλε) το πρωι δεν το λετε
Με μαλώνεις Τρουμπάκη? :Sεεεεεεεεεεε!!!!!!! χρονιαρα μερα
Κάποιοι παίρνουν τρομάρα γενικά όταν ξυπνάνε και βλέπουν γυναίκα δίπλα τους Αλλη γνώρισαν το βράδυ άλλη βρίσκουν το πρωί
τιποτα.αμα το συνδιασεις με κιτρινο και ροζ παπακια ειναι κουκλαΚαι τι έχει το μπλε δηλαδή;;;
μαλισταΜε μαλώνεις Τρουμπάκη? :S
αυτοι μας χαλανε την πιατσα...Αλλη γνώρισαν το βράδυ άλλη βρίσκουν το πρωί
ναι αλλα τρομαρα που παιρνει ο καημενος που κοιματε μαζι σας οταν ξυπναει και σας βλεπει (μπλε) το πρωι δεν το λετε
Τι φταίνε κι αυτοί οι άμοιροι? Κάτι το αλκοολ, κάτι το σκοτάδι, κάτι το μακιγιάζ, κάτι τα λόγια του παπα, την πατάνεαυτοι μας χαλανε την πιατσα...
αχααααα...τοτε ειναι που εμεις νομιζουμε οτι παιρνετε τηλ τον γκομενομπα κλεινομαστε στο δευτερο μπανιο το μικρο κι αν δε περασει το μαγικο 15 λεπτο δε ξεμυτιζουμε...εκει περναει το πρωτο μισαωρο με τον καφε στο χερι