You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Μείναμε λίγοι πια ...
![Mrs 5grouphug :grouphug: :grouphug:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_5grouphug.gif)
Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Καλή ξεκούραση φίλεΆντε να παγαίνω σιγά σιγά! Καλημέρα σας και καλά να περάσετε!
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
και ποιος πρέπει να κρατάει τη σημαία ? Ο πιο Ελληνας ? Και ποιος είναι πιο Ελληνας ? Να κάνουμε DNA να βρίσκουμε στη τάξη ? Και γιατί σε εθνική εορτή βάζουμε τον άριστο στη σημαία και όχι τον πιο όμορφο η τον πιο έξυπνο και η τον πιο ψηλό. Γιατί να μπαίνει στη σημαία γυναίκα αφού η θέση της είναι στη κουζίνα ? Με τι τρόπο τιμαει κάνεις μια εορτή απελευθερωσης ? Είναι η παρέλαση τρόπος και η μασαμπουκα σκορδαλιας κ μπακαλιάρου ? Γιατί είναι η παρέλαση και δεν είναι ο χορός ? Έχουμε αυτόνομο κράτος ώστε να παρελάσουμε χαρούμενοι για απελευθέρωση? Πείτε με οπισθοδρομικη αλλά το σαρβαιβολ που βλέπουν όλοι δείχνει την κατάντια της ελληνικής ταυτότητας που η ελληνικοτητα δεν την χαρακτηρίζει εδώ και έτη. Το τελευταίο πράγμα που θσ με ενοχλούσε είναι ποιος κρατάει το λάβαρο που κάνεις δεν τιμά ουσιαστικά. Παρά η τιμή η ίδια. Έχουμε χάσει το νόημα και την ουσία.Με παραξένεψε κι εμένα, όπως και πολλούς άλλους φαντάζομαι, η συμπαθής κατά τα άλλα κοπέλα με τη μαντήλα που παρέλασε φέροντας τη σημαία μας. Θα ήταν πολύ σωστό αν τιμούσαμε τη μέρα της αριστείας. Αλλά αυτή καταργήθηκε και γίναμε επιτέλους όλοι ίσοι. Τόσο απλό ήταν! Από την άλλη όμως, αυτό έγινε για να τιμήσουμε την απελευθέρωση μας από τον Οθωμανικό ζυγό. Τούρκοι, Αιγύπτιοι, Αλβανοί και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις ... Δε σας φαίνεται κάτι λάθος; Έστω και συμβολικά. Θα μπορούσε στις ΗΠΑ ας πούμε στο σημείο μηδέν 9/11 να ακούγονται αμανέδες;
Είμαι παράξενος και οπισθοδρομικός θα μου πείτε ...
Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Καλημέρα Έρι μου.και ποιος πρέπει να κρατάει τη σημαία ? Ο πιο Ελληνας ? Και ποιος είναι πιο Ελληνας ? Να κάνουμε DNA να βρίσκουμε στη τάξη ? Και γιατί σε εθνική εορτή βάζουμε τον άριστο στη σημαία και όχι τον πιο όμορφο η τον πιο έξυπνο και η τον πιο ψηλό. Γιατί να μπαίνει στη σημαία γυναίκα αφού η θέση της είναι στη κουζίνα ? Με τι τρόπο τιμαει κάνεις μια εορτή απελευθερωσης ? Είναι η παρέλαση τρόπος και η μασαμπουκα σκορδαλιας κ μπακαλιάρου ? Γιατί είναι η παρέλαση και δεν είναι ο χορός ? Έχουμε αυτόνομο κράτος ώστε να παρελάσουμε χαρούμενοι για απελευθέρωση? Πείτε με οπισθοδρομικη αλλά το σαρβαιβολ που βλέπουν όλοι δείχνει την κατάντια της ελληνικής ταυτότητας που η ελληνικοτητα δεν την χαρακτηρίζει εδώ και έτη. Το τελευταίο πράγμα που θσ με ενοχλούσε είναι ποιος κρατάει το λάβαρο που κάνεις δεν τιμά ουσιαστικά. Παρά η τιμή η ίδια. Έχουμε χάσει το νόημα και την ουσία.
Τη σημαία να την κρατά η ίδια η κοπέλα χωρίς τη μαντήλα. Για τη μέρα αυτή τουλάχιστον. Διαφορετικά, να καταργηθεί η παρέλαση και να περάσουμε κατευθείαν στον μπακαλιάρο σκορδαλιά. Ή σε τούρκικο πιλάφι. Ότι προτιμάς και τιμάς. Αν αυτό είναι το νόημα και η ουσία ...
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
δεν τις πάω τις παρελάσεις βλουβλου μου. Στο σχολείο με είχαν στις σημαίες και δεν πήγαινα γιατί σκοτωνοντουσαν ποιος θα βγει πρώτος και γιατί η ερι πήρε ένα μόριο. Το ζητούμενο επίσης ήταν να μην κάνουμε μάθημα λόγω παρελασης και τώρα από ίσο γνωρίζω και τι κομμωτήριο θα πάμε. Αν ρωτήσεις για ιστορία παιδιά σχολείου θα σε πιάσει εγκεφαλικό.. Ας κοιτάξουμε τους τύπους όπως κάθε Ελληνας εξάλλου και το φαινεσθε και ας δεχόμαστε αλλοδαπούς μόνο στα γαμησια μας με πουτανες γιατί μόνο για αυτό είμαστε. ΑυτάΚαλημέρα Έρι μου.
Τη σημαία να την κρατά η ίδια η κοπέλα χωρίς τη μαντήλα. Για τη μέρα αυτή τουλάχιστον. Διαφορετικά, να καταργηθεί η παρέλαση και να περάσουμε κατευθείαν στον μπακαλιάρο σκορδαλιά. Ή σε τούρκικο πιλάφι. Ότι προτιμάς και τιμάς. Αν αυτό είναι το νόημα και η ουσία ...
Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Για τις παρελάσεις, ιδίως τις μαθητικές, θα με βρεις σύμφωνο. Για τα υπόλοιπα, αν και επί της αρχής συμφωνώ, έχω την αίσθηση ότι γενικεύεις.δεν τις πάω τις παρελάσεις βλουβλου μου. Στο σχολείο με είχαν στις σημαίες και δεν πήγαινα γιατί σκοτωνοντουσαν ποιος θα βγει πρώτος και γιατί η ερι πήρε ένα μόριο. Το ζητούμενο επίσης ήταν να μην κάνουμε μάθημα λόγω παρελασης και τώρα από ίσο γνωρίζω και τι κομμωτήριο θα πάμε. Αν ρωτήσεις για ιστορία παιδιά σχολείου θα σε πιάσει εγκεφαλικό.. Ας κοιτάξουμε τους τύπους όπως κάθε Ελληνας εξάλλου και το φαινεσθε και ας δεχόμαστε αλλοδαπούς μόνο στα γαμησια μας με πουτανες γιατί μόνο για αυτό είμαστε. Αυτά
Αυτό όμως δεν αναιρεί την απέχθεια μου, έστω και μόνο για τους τύπους, να φέρει την ελληνική σημαία άτομο με μαντήλα ή φέσι 25η Μαρτίου και άτομο με σβάστικα 28η Οκτωβρίου ...
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
καλημέρα κυρίες και κύριοι
Διάβασα τα χθεσινά και κλαίω
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Διάβασα τα χθεσινά και κλαίω
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Καλημέρα Νικολάκη, για κλάματα είμαστε ...καλημέρα κυρίες και κύριοι
Διάβασα τα χθεσινά και κλαίω![]()
![]()
![]()
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
βλου μου πόσο δίκο έχειςΚαλημέρα Νικολάκη, για κλάματα είμαστε ...καλημέρα κυρίες και κύριοι
![]()
![]()
![Mrs 5grouphug :grouphug: :grouphug:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_5grouphug.gif)
θα τσακισω βακαλάο σκορδιαλια σημερα, άλλωστε θηλυκο δεν πλησιάζει ποτέ
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.682
- Πόντοι
- 606
εγω πλενω το μπαλκονι τωρα,δε βλεπω τι γραφειςκαλημέρα κυρίες και κύριοι
![]()
![]()
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
εγω πλενω το μπαλκονι τωρα,δε βλεπω τι γραφεις![]()
Σε είδα που με κατέταξες κωλόπαιδο
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Καλημέρα Νικολάκη, για κλάματα είμαστε ...
βλου μου πόσο δίκο έχεις
θα τσακισω βακαλάοσκορδιαλιασημερα, άλλωστε θηλυκο δεν πλησιάζει ποτέ
Όχι αυτή την λέξη, παρακαλώ!
[size=30pt]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.[/size]
Ανακοινώνεται αρμοδίως ότι απαγορεύεται η χρήσις της λέξεως σκόρδου και των παραγώγων του σήμερον και κατά την διάρκεια των εργασιών του νήματος.
Ο λαουτζίκος [] χρησιμοποιεί τοιούτας εκφράσεις. Ημείς δεν θα κατέλθωμεν εις το επίπεδον της πλέμπας!
![]()
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.682
- Πόντοι
- 606
μηπως ξερεις που εχω βαλει τη χλωρινη?Σε είδα που με κατέταξες κωλόπαιδο![]()
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
περιμένω τα παιδιά του γείτονα ενός φίλου, που ο πατέρας τους ο ελλην έχει δύο τεμπέληδες μεγαλώσει που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς να τους βάλει ο μπαμπάς από το κόμμα σε δουλειά και σε θέσεις, ο οποίος ψηφίζει παλιο ΠΑΣΟΚ κ τώρα βριζει συνασπισμο, ο οποίος με τα λεφτά του περηφανευεται στη παρέα του κ η γυναίκα του δίπλα πόσες πουτανες γαμησε, που τα δύο τεμπελοσκυλα του πήγαν στα καλύτερα σχολεία και βγάζουν στο φεισμπουκ τις φώτο από Μύκονος και ψάχνουν τη νύφη τη σωστή να τιμήσουν τη χώρα μου κάνοντας στρατό με βύσμα στη σχολή πολέμου και κάνοντας παιδιά που θα μπουν στη σημαία. Επειδή γενικεύω και είμαι τέτοιος τύπος, θα φτιάξω κσι σκορδαλιά σήμερα να φάει ο σύζυγος να σκάσει το πουλάκι μου και μετά θα σας μιλάω από τα αριστερά δωμάτια το παλατιου αχαχαχαχαχαχαΓια τις παρελάσεις, ιδίως τις μαθητικές, θα με βρεις σύμφωνο. Για τα υπόλοιπα, αν και επί της αρχής συμφωνώ, έχω την αίσθηση ότι γενικεύεις.
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Όχι αυτή την λέξη, παρακαλώ!
μπλιζακο σορυ αλλα τρελαίνομαι για βακαλαο σκορδαλιά, είμαι παιδί του λαού
![Dunno :dunno: :dunno:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/dunno.gif)
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
μηπως ξερεις που εχω βαλει τη χλωρινη?![]()
![]()
![]()
αν δεν την βρεις ρίξε μια πρωινή, το ίδιο μυρίζει
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις