lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Φήμες λένε, ότι αρέσειςκαι που να με δεις και ξουρησμένο
Σαν τν κώλο της μαιμούς
Φήμες λένε, ότι αρέσειςκαι που να με δεις και ξουρησμένο
Σαν τν κώλο της μαιμούς
Δεν το κατάλαβα. Έχω καταλάβει ότι είσαι καλός .
ΦήμεςΦήμες λένε, ότι αρέσεις![]()
![]()
Αυτός που είναι τρελο γκομενακι αλλά το παιζει ιστορία ειναι ο μπλιζ.Ελα που δε ξε, έλα που δε ξε![]()
![]()
Ελα που δε ξε, έλα που δε ξε![]()
![]()
Αυτός που είναι τρελο γκομενακι αλλά το παιζει ιστορία ειναι ο μπλιζ.και δεν μου λεει καιτα νεα απο τον μπραμπ![]()
Τι να κάνει άραγε ο μπραμπ? Λείπει από το σάη.Αυτός που είναι τρελο γκομενακι αλλά το παιζει ιστορία ειναι ο μπλιζ.και δεν μου λεει καιτα νεα απο τον μπραμπ![]()
αχαχαχχαχαχα. Μετριοφροσύνες και καλάάρεσα στο παρελθόν ;)
τωρα ουτε ζωγραφιστό![]()
αυτα να τα βλεπει η φανδαστικ που παει να σε παρει μεσα απο τα χερια μας και θα της βγαλω τα ματιακαλά ο Μπλιζ είναι θεός μπροστά μου![]()
αχαχαχχαχαχα. Μετριοφροσύνες και καλά![]()
![]()
αυτα να τα βλεπει η φανδαστικ που παει να σε παρει μεσα απο τα χερια μας και θα τις βγαλω τα ματια![]()
Καλά ο Barock πιασμένος ο βασιλόφρων πιασμένος και ο nick πιασμένος είναι;αυτα να τα βλεπει η φανδαστικ που παει να σε παρει μεσα απο τα χερια μας και θα τις βγαλω τα ματια![]()
Εγώ είμαι ελεύθερος!!!!!!!Καλά ο Barock πιασμένος ο βασιλόφρων πιασμένος και ο nick πιασμένος είναι;
ουτε ενα γραμμα,ούτε ενα γεια, ούτε ενα αι γαμησου.Και το χειρότερο ; μιλάει με το μπλιζ και δν μας λεει ο μπλιζ τιποτιςΤι να κάνει άραγε ο μπραμπ? Λείπει από το σάη.