barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.100
- Πόντοι
- 5.506
Το πίστεψες τώρα εσύ;
Τα κορίτσια πιστεύωΤο πίστεψες τώρα εσύ;
Τα κορίτσια πιστεύω
Καλά Γιώργοfanastic girl τι κανεις
και εγω καλα σημερα εχω ρεπο απο την δουλεια
εγω κραταω αδεια για το πασχα
Γυναικες...ζωαρα περνατε,εμας μας τρωει η βιοπαλη αααχχχΣήμερα χαλαρά και ξεκούραστα. Από το πρωί για καφέ, το μεσημέρι ύπνο. Ζωάρα. Ετσι για αλλαγή. ;)
Για διατασεις?Ειναι ο άντρας σε αυτάκια, που βάζει ανοιχτά τα χέρια στον τοίχο και σκύβει για συγκεκριμένους λόγους![]()
![]()
Θα πας κανα ταξιδακι Γιωργη?εγω κραταω αδεια για το πασχα
Ευχαριστώ και πάλι όλους του φίλους που ευχήθηκαν μετά.
Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της Άνοιξης, ο καιρός θαυμάσιος και αποφάσισα να περάσω όμορφα.
Σε εστιατόριο δίπλα στο κύμα, με γκουρμέ φαγητά καλό λευκό κρασί και έναν άγγελο για παρέα.
Μόλις έσβησα την τούρτα και πήρα ένα γλυκό φιλί. Το καλύτερο δώρο έβερ και μην παρεξηγηθείτε που το λέω.
Εύχομαι σε όλους σας τα καλύτερα.![]()
εμεις τι να πουμε που γυρναμε στο αδειο σπιτι και βαζουμε μητροπανο να θυμηθουμε τον μπραμπ ;μονες ερμες και με γεροντοκοριασμο στο φουλ; αχ ατιμη κενωνιαΕίσθε πολύ τυχερός και να είσθε όλοι σας γεροί!
Αντίθετα εμάς στο γηροκομείο και όταν έχουμε γενέθλια ακούμε ένα < Την έβγαλες και φέτος, σκατόγερε! Φάε τώρα την σαλάτα με τα ραδίκια επειδή του χρόνου μάλλον θα τα βλέπεις ανάποδα ... > ...![]()
δεν φευγω το πασχα πηγαινω σε φιλικα σπιτια και τρωμε ολοι μαζι και παμε βολτες
που ειναι ο φιλαρακος σου ο ραοπαπι;Γυναικες...ζωαρα περνατε,εμας μας τρωει η βιοπαλη αααχχχ
Οχι και ζωάρα οι γυναικες.Γυναικες...ζωαρα περνατε,εμας μας τρωει η βιοπαλη αααχχχ