Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Μια χαρά του ξηγήθηκες απλά, πέρα από το σοβαρό του ζητήματος ΑΝ ήταν αληθινό, οι ατάκες που έπεφταν κατά ριπάς ήταν ΕΠΙΚΕΣ. Ακόμα γελώ!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αληθινο ητανε δεν εχω αμφιβολια...εκει που μ εκανε θηριο ητανε οταν ειπε οτι της το κανε αυτο για να τον σεβεται....για πολυ ξυλο ο πυργιωτης

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.220
Πόντοι
5.506
αληθινο ητανε δεν εχω αμφιβολια...εκει που μ εκανε θηριο ητανε οταν ειπε οτι της το κανε αυτο για να τον σεβεται....για πολυ ξυλο ο πυργιωτης

Θα τον δούμε όταν ανοίξει νήμα "η κάρχγια η Ελλεηνίδα που μου έφαγε λεφτά και με έδωσε στη γυναίκα μου αντί να με σεβαστεί".

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
"Παραδοσιακόν" λοιπόν.

:grin: :grin:

Νοστιμότατα εδέσματα. Ειδικά τα του μητρικού καταστήματος εις το Πανόραμα Θεσσαλονίκης.
Έχω εισέλθει τας πρώτας πρωινάς ώρας όταν η πλέμπα έχει αποχωρήσει.

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Θα τον δούμε όταν ανοίξει νήμα "η κάρχγια η Ελλεηνίδα που μου έφαγε λεφτά και με έδωσε στη γυναίκα μου αντί να με σεβαστεί".

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μπα δε νομιζω να ειναι τρολ....απλα ηθελε να μας πει οτι την εχει μεγαλη και κανει ΖΗΜΙΕΣ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Εξέπεσε της εκτιμήσεώς μου το συγκεκριμένο....  :dunno:

Σας έχω κάτι καλύτερο και πιο πανοραμικό... :grin: :grin: :grin:

hotelamourerotica.jpg

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.384
Πόντοι
25.467
ο τελευταιος καφες που ηπια στην πλατεια Αριστοτελους ητανε το 2012....παιζει να περασανε γυρω στους 25 μικροπωλητες μαυροι ασπροι κιτρινοι σε μιση ωρα...αγανακτησα κι εφυγα

Ευνόητον. Κάτι τέτοιο προσβάλλει σφόδρα, την εκλεπτυσμένη αισθητική σας. Απορώ κιόλας πως τόλμησαν...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Κυκοφορείτε και με betadine ανα χείρας κύριε Κωνσταντίνε;;

Προηγείται της αφίξεώς μου το υπηρετικό προσωπικό με επαρκή ποσότητα χειρουργικού αντισηπτικού και μικροβιοκτόνου διαλύματος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom