Κελτης?Σεις είσθε Κέλτης και σας θυμίζω την υποταγή σας στους Αγγλοσάξονες!![]()
moi?jamais!!!
Κελτης?Σεις είσθε Κέλτης και σας θυμίζω την υποταγή σας στους Αγγλοσάξονες!![]()
Δεν φοβούμαι. Σέβομαι την υγιεινή και την αισθητική μου.
Μια χαρά του ξηγήθηκες απλά, πέρα από το σοβαρό του ζητήματος ΑΝ ήταν αληθινό, οι ατάκες που έπεφταν κατά ριπάς ήταν ΕΠΙΚΕΣ. Ακόμα γελώ!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κατάλαβα, μόνο Tre Marie Πανοράματος.
αληθινο ητανε δεν εχω αμφιβολια...εκει που μ εκανε θηριο ητανε οταν ειπε οτι της το κανε αυτο για να τον σεβεται....για πολυ ξυλο ο πυργιωτης
Κελτης?
moi?jamais!!!
Εξέπεσε της εκτιμήσεώς μου το συγκεκριμένο....![]()
"Παραδοσιακόν" λοιπόν.
![]()
![]()
Frenchie???
Ha, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εκάγχαζε!![]()
Θα τον δούμε όταν ανοίξει νήμα "η κάρχγια η Ελλεηνίδα που μου έφαγε λεφτά και με έδωσε στη γυναίκα μου αντί να με σεβαστεί".
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νοστιμότατα εδέσματα. Ειδικά τα του μητρικού καταστήματος εις το Πανόραμα Θεσσαλονίκης.
Έχω εισέλθει τας πρώτας πρωινάς ώρας όταν η πλέμπα έχει αποχωρήσει.
Εξέπεσε της εκτιμήσεώς μου το συγκεκριμένο....![]()
μπα δε νομιζω να ειναι τρολ....απλα ηθελε να μας πει οτι την εχει μεγαλη και κανει ΖΗΜΙΕΣ
ο τελευταιος καφες που ηπια στην πλατεια Αριστοτελους ητανε το 2012....παιζει να περασανε γυρω στους 25 μικροπωλητες μαυροι ασπροι κιτρινοι σε μιση ωρα...αγανακτησα κι εφυγα
Froggie...![]()
Και ο περιβάλλον χώρος έχει απολυμανθεί ... ώφειλα να είχα συμπληρώσει εις την αρχικήν ανάρτησίν μου.![]()
Κυκοφορείτε και με betadine ανα χείρας κύριε Κωνσταντίνε;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κυκοφορείτε και με betadine ανα χείρας κύριε Κωνσταντίνε;;