The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.385
- Πόντοι
- 25.467
Όχι με την κακή έννοια.
Μην δίδετε σημασία, αγπητή μου. Εσμός αξέστων νεαρών εξυπνάκηδων, και μωρόχαυλων ανοϊκών γερόντων.
Όχι με την κακή έννοια.
Από λαϊκά μέχρι ροκ ;)
Αν μου εξηγήσετε
Μην δίδετε σημασία, αγπητή μου. Εσμός αξέστων νεαρών εξυπνάκηδων, και μωρόχαυλων ανοϊκών γερόντων.
αυτό είναι υποκειμενικό, αλλά το νήμα (λόγω και του ιδρυτή του) αρέσκεται σε έντονους ήχους.
Κοιτάξτε, κυρία.
Το νήμα μας διατρέχεται από διάφορες αρχές [ ειλικρίνεια, αλήθεια, αγνότητα κλπ ]. Είμεθα όμως νήμα της ελίτ. Δεν μπορεί ο κάθε ένας ή η κάθε μία να παρακολουθήσει ή να συμμετέχει στις εργασίες του νήματος. Πολλοί έχουν προσπαθήσει και λίγοι τα έχουν καταφέρει.
Μόνη σας θα κατακτήσετε την θέση σας στο νήμα μας. Εμείς σας καλοδεχόμαστε. Τα υπόλοιπα θα τα καταφέρετε μόνη σας.
Επίσης πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν τρέχουμε πίσω από γυναικείες φούστες. Αυτό κυρίως συμβαίνει επειδή είμεθα αξιοπρεπείς και επειδή τα θήλεα όταν μας αντικρύζουν τρέχουν μακριά πιο γρήγορα από όσο τρέχουμε εμείς για να τις φτάσουμε.
Συμπερασματικά λοιπόν και αν προσδοκείτε να βρείτε στο νήμα συμπεριφορές σαν του Αλέκου του Δροσερού του Α΄, τότε θα σας απογοητεύσουμε οικτρώς!
αυτό είναι υποκειμενικό, αλλά το νήμα (λόγω και του ιδρυτή του) αρέσκεται σε έντονους ήχους.
Με αρκετό χιούμορ όμως κάτι που δεν υπάρχει σε άλλα θέματαΜην δίδετε σημασία, αγπητή μου. Εσμός αξέστων νεαρών εξυπνάκηδων, και μωρόχαυλων ανοϊκών γερόντων.
Δεν κατανόησα και πολλά αλλά δεν πειραζειΤο επαναρτώ και σ΄ αυτή την σελίδα για την ευχερέστερη κατανόηση.
Δεν κατανόησα και πολλά αλλά δεν πειραζει![]()
[size=20pt]Κατάθεσις ψυχής![/size]
Υπάρχει ένας αστικός μύθος.
Λέγεται ότι όταν ο Andrew Lloyd Weber είδε το νηματοθέτη εμπνεύστηκε τους εξής στίχους για το Phantom of the Opera:
Those who have seen your face
draw back in fear ...
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
σιγά μην τηλφωνήσει![]()
Δεν κατανόησα και πολλά αλλά δεν πειραζει![]()
Δεν καταδεχόμεθα τους αρχαίους τρόπους επικοινωνίας, κύριε.
Μόνο τηλεπαθητική επικοινωνία του λοιπού!![]()
Επειδή δεν έχεις περάσει από πλήρη ακρόαση, ρώτα το μπραδερίνι τον kala_na_pername και το Zebuδιον τι τράβηξε, κάνε μας μια παρουσίασηθέλεις δε θέλειςαν θέλεις to know us better.......
Ξεκίνα με διαστάσεις λέω εγώ, "τυχαία".
σιγά μην τηλφωνήσει![]()