Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.674
- Πόντοι
- 1.406
Βρε καλως τα παιδια τα δικα μαςαλητη μ ειπες μια βραδια χωρις καμια αιτια
μα του αλητηηηηηη η καρδιαααααα δε σου κρατα κακια
καλησπερα σας σας![]()
Βρε καλως τα παιδια τα δικα μαςαλητη μ ειπες μια βραδια χωρις καμια αιτια
μα του αλητηηηηηη η καρδιαααααα δε σου κρατα κακια
καλησπερα σας σας![]()
τι λεει μαν?η γυναικα καλα?Βρε καλως τα παιδια τα δικα μας
δουλειες τυπε τρεχουμε σαν τον βεγγο,κατα τα αλλα ολα καλα και ανθηρα,η συζυγος σας στελνει χαιρετισματατι λεει μαν?η γυναικα καλα?
ποτε εγινε καβλοπιπινο η αρβυλα που σερνει ο ραυπευ?Ελα μωρη παιχτουρα Ραοπαο,πως παει με το καβλοπιπινο?
εχεις χασει επεισοδια τυπεποτε εγινε καβλοπιπινο η αρβυλα που σερνει ο ραυπευ?![]()
την εβαλε στη μηχανη του χρονου και μικρυνε?εχεις χασει επεισοδια τυπε![]()
παμε γι αλλα σιγα σιγα τυπε..δεν ειναι για πολυ αυτα, γιατι ειμεθα και πανδρεμενοι ανθρωποι...Ελα μωρη παιχτουρα Ραοπαο,πως παει με το καβλοπιπινο?
Σωραιος,μπερμπαντης αλλα και νοικοκυρηςπαμε γι αλλα σιγα σιγα τυπε..δεν ειναι για πολυ αυτα, γιατι ειμεθα και πανδρεμενοι ανθρωποι...
100% σερνικο ειμαι ο μπαγασας...Σωραιος,μπερμπαντης αλλα και νοικοκυρης![]()
εβγαλες μικρο γαυρε?παμε γι αλλα σιγα σιγα τυπε..δεν ειναι για πολυ αυτα, γιατι ειμεθα και πανδρεμενοι ανθρωποι...
100% σερνικο ειμαι ο μπαγασας...
τυπε εγω ειμαι δωσμενος στο στεφανι μου, ασχετα αν το δινω και σε καμια τρυπα δεξια και αριστερα...εβγαλες μικρο γαυρε?
και τα ξερει κ ο βασιλοφρων με την αλλη?
εσεις δε τσουλαγατε ζευγαρια?
ξετσιπωσιες![]()
Ενταξει του εχω πει να προσεχει να μη χαλασει το σπιτι του,και το τηρει χτυπαει και φευγει.Σιγουρα το ιδανικο θα ηταν να ειναι απολυτα πιστος δε λεω,αλλα ειναι αγριο πραμα ο Ραο,κιλλερ! δεν δαμαζεται,απλα μπορει να περιοριστει λιγοεβγαλες μικρο γαυρε?
και τα ξερει κ ο βασιλοφρων με την αλλη?
εσεις δε τσουλαγατε ζευγαρια?
ξετσιπωσιες![]()
Gangbang ονειρεύεστε;;;
Θα τον πάω εγώ στην κα. Καυτή και σεις θα μείνετε με τον κ. Βασιλόφρονα αμανάτι...![]()
![]()
![]()
Περναμε καλα τυπετωρα ο βασιλοφρων με το αλλο το ταμενο δεν ξερω τι κανει...![]()