Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (0 μέλη και 49 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
«ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΩΡΕΧΘΗΝ ΤΟΙΣ ΠΟΛΛΟΙΣ ΑΡΕΣΚΕΙΝ. Α ΜΕΝ ΓΑΡ ΕΚΕΙΝΟΙΣ ΗΡΕΣΚΕΝ ΟΥΚ ΕΜΑΘΟΝ, Α Δ’ ΗιΔΕΙΝ ΕΓΩ ΜΑΚΡΑΝ ΗΝ ΤΗΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΣ»
(«Ποτέ μου δεν επεδίωξα ν’ αρέσω στους πολλούς. Αυτά που τους αρέσουν δεν τα γνώρισα και αυτά που εγώ γνωρίζω απέχουν πολύ από το να τα καταλάβουν»

[size=25pt]Επίκουρος[/size]
ο επικουρος ητο συμμαθητης σας;

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.251
Πόντοι
506
kwlogere kati pou thelo na se rotis0 edo kai kairo.....
giati taksideveis toso makria, enw sto metaksourgeio me mono 10 euro kamneis mexri kai akapoto ??

fantazomai tha einai to fetish pou exeis me tis kopeles tis sxistomates pou dyskola tis briskeis stin ellada.....  

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
kwlogere kati pou thelo na se rotis0 edo kai kairo.....
giati taksideveis toso makria, enw sto metaksourgeio me mono 10 euro kamneis mexri kai akapoto ??

fantazomai tha einai to fetish pou exeis me tis kopeles tis sxistomates pou dyskola tis briskeis stin ellada.....  
Αυτη η αισθηση ελευθεριας που εχω στο εξωτερικο, και ολο το πακετο, δεν συγκρινονται με κανενα Μεταξουργειο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.246
Πόντοι
5.006
Αυτη η αισθηση ελευθεριας που εχω στο εξωτερικο, και ολο το πακετο, δεν συγκρινονται με κανενα Μεταξουργειο.

"Αυτη η αισθηση ελευθεριας που εχω στο εξωτερικο, και ολο το πακετο".....τουτέστιν, παω οσο πιο μακρια γινεται μην μαθει τιποτα η κυρα μου και με σαπισει στο ξυλο  :hi:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
"Αυτη η αισθηση ελευθεριας που εχω στο εξωτερικο, και ολο το πακετο".....τουτέστιν, παω οσο πιο μακρια γινεται μην μαθει τιποτα η κυρα μου και με σαπισει στο ξυλο  :hi:

Μελάτε, πάλι τραμπουκίζεις τα εξαίρετα μέλη του νήματος. Ο κωλό-γερος απ΄ ότι θυμάμαι έχει δηλώσει οτι σε αρκετά απ΄αυτά τα ταξίδια πάει ΜΑΖΙ με την κυρά. Θα σέβεσαι.

Ρισπεχ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
Η επιτομή του "πάρτο αλλιώς μεγάλε, βρήκες....."

17342707_10212704509273353_4467079615735319014_n.jpg

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.246
Πόντοι
5.006
Μελάτε, πάλι τραμπουκίζεις τα εξαίρετα μέλη του νήματος. Ο κωλό-γερος απ΄ ότι θυμάμαι έχει δηλώσει οτι σε αρκετά απ΄αυτά τα ταξίδια πάει ΜΑΖΙ με την κυρά. Θα σέβεσαι.

Ρισπεχ.
τι?παιρνει και την κυρα του μαζι στας ανατολας???? :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
ρε το μπαγασα....είναι ραμολι, σαψαλο, κουασιμόδος με γυαλινο ματι και σερνει το αριστερο του ποδι και δεν  σου γεμιζει το ματι..ετσι πρεπει να ξεγελάει και την δικια του και να σπρωχνει ασυστόλως... :rockon: :rockon: :rockon:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
τι?παιρνει και την κυρα του μαζι στας ανατολας???? :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
ρε το μπαγασα....είναι ραμολι, σαψαλο, κουασιμόδος με γυαλινο ματι και σερνει το αριστερο του ποδι και δεν  σου γεμιζει το ματι..ετσι πρεπει να ξεγελάει και την δικια του και να σπρωχνει ασυστόλως... :rockon: :rockon: :rockon:
Ευτυχως που εχω το δεξιο, το ξυλινο, που ειναι ντουρο,και κανω τη δουλεια μου :grin: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom