erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Τι μου λέτε; τόσο δύσκολη η μέρα;Φιλοσοφούμεν, κυρία!![]()
Τι μου λέτε; τόσο δύσκολη η μέρα;Φιλοσοφούμεν, κυρία!![]()
ο επικουρος ητο συμμαθητης σας;«ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΩΡΕΧΘΗΝ ΤΟΙΣ ΠΟΛΛΟΙΣ ΑΡΕΣΚΕΙΝ. Α ΜΕΝ ΓΑΡ ΕΚΕΙΝΟΙΣ ΗΡΕΣΚΕΝ ΟΥΚ ΕΜΑΘΟΝ, Α Δ’ ΗιΔΕΙΝ ΕΓΩ ΜΑΚΡΑΝ ΗΝ ΤΗΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΣ»
(«Ποτέ μου δεν επεδίωξα ν’ αρέσω στους πολλούς. Αυτά που τους αρέσουν δεν τα γνώρισα και αυτά που εγώ γνωρίζω απέχουν πολύ από το να τα καταλάβουν»
[size=25pt]Επίκουρος[/size]
ο επικουρος ητο συμμαθητης σας;
Με μεγαλο κοπο. Βλεπετε ενα μηνα στην ΝΑ Ασια ειχα κακομαθειΑνάπαυλα σήμερα από το;
Αυτη η αισθηση ελευθεριας που εχω στο εξωτερικο, και ολο το πακετο, δεν συγκρινονται με κανενα Μεταξουργειο.kwlogere kati pou thelo na se rotis0 edo kai kairo.....
giati taksideveis toso makria, enw sto metaksourgeio me mono 10 euro kamneis mexri kai akapoto ??
fantazomai tha einai to fetish pou exeis me tis kopeles tis sxistomates pou dyskola tis briskeis stin ellada.....
μονο ο ραο παο μπορει να σε καταλαβει...ο καλος σου φιλοςΑυτη η αισθηση ελευθεριας που εχω στο εξωτερικο, και ολο το πακετο, δεν συγκρινονται με κανενα Μεταξουργειο.
Αυτη η αισθηση ελευθεριας που εχω στο εξωτερικο, και ολο το πακετο, δεν συγκρινονται με κανενα Μεταξουργειο.
Αυτη η αισθηση ελευθεριας που εχω στο εξωτερικο, και ολο το πακετο, δεν συγκρινονται με κανενα Μεταξουργειο.
"Αυτη η αισθηση ελευθεριας που εχω στο εξωτερικο, και ολο το πακετο".....τουτέστιν, παω οσο πιο μακρια γινεται μην μαθει τιποτα η κυρα μου και με σαπισει στο ξυλο![]()
τι?παιρνει και την κυρα του μαζι στας ανατολας????Μελάτε, πάλι τραμπουκίζεις τα εξαίρετα μέλη του νήματος. Ο κωλό-γερος απ΄ ότι θυμάμαι έχει δηλώσει οτι σε αρκετά απ΄αυτά τα ταξίδια πάει ΜΑΖΙ με την κυρά. Θα σέβεσαι.
Ρισπεχ.
Ευτυχως που εχω το δεξιο, το ξυλινο, που ειναι ντουρο,και κανω τη δουλεια μουτι?παιρνει και την κυρα του μαζι στας ανατολας????![]()
![]()
![]()
![]()
ρε το μπαγασα....είναι ραμολι, σαψαλο, κουασιμόδος με γυαλινο ματι και σερνει το αριστερο του ποδι και δεν σου γεμιζει το ματι..ετσι πρεπει να ξεγελάει και την δικια του και να σπρωχνει ασυστόλως...![]()
![]()
![]()