Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
του ζητησες τον κωδικο του στο μπου?κριμα γιατί εγώ μια ε τον ίδιο τρόπο έριξα βασιλοφρων και σε είχα πρότυπο
του ζητησες τον κωδικο του στο μπου?κριμα γιατί εγώ μια ε τον ίδιο τρόπο έριξα βασιλοφρων και σε είχα πρότυπο
οχι του γούαι φαιτου ζητησες τον κωδικο του στο μπου?
μα ήταν δοκιμασμένο. Αλλά του σαούλ του καθησε στραβήισχυει,φοβερη τακτικη παντως δεν μου ειχες αφησει κανενα περιθωριο αντιδρασης
Μηπως φταιει το οτι επεσε σε κυπρια?μα ήταν δοκιμασμένο. Αλλά του σαούλ του καθησε στραβή
δεν ξερω ίσως δεν του έδινε κώλο γιατί τον είδε ατακτο οπότε σου λέει τουτος θα με σουταρει να του δώσω κ κωλο ?Μηπως φταιει το οτι επεσε σε κυπρια?
κ κριτική βερονικας να έβλεπες το ίδιο θα ήτοΕγώ πάντως βλέπω σουρβάιβορ. Γνώμη σας.
εγω δεν εχω χασει επεισοδιοΕγώ πάντως βλέπω σουρβάιβορ. Γνώμη σας.
Στην τηλεθέαση?κ κριτική βερονικας να έβλεπες το ίδιο θα ήτο
Εγώ τώρα τελευταία το χαζεύω που έχει αρχίσει το ξεκατίνιασμαεγω δεν εχω χασει επεισοδιο
ααα εκτος απο μια φορα που ειδα ραϊζινγκ σταρ
Μπας και δείς ανδρικό στέρνο,κρίμα σε καταλαβαίνω.Εγώ πάντως βλέπω σουρβάιβορ. Γνώμη σας.
Φανταζομαι κ στο ξεκατινιασμαΣτην τηλεθέαση?
Ποιανού του μάνατζερ ή του κινέζου? Ενας Βασσαλος δεν φέρνει την άνοιξη Γυναικεία κορμιά έχει πολύ καλύτεραΜπας και δείς ανδρικό στέρνο,κρίμα σε καταλαβαίνω.
Ισως η κριτική της Βερόνικας να κερδίζει στα σημείαΦανταζομαι κ στο ξεκατινιασμα
θα καεί το πελεκουδιΙσως η κριτική της Βερόνικας να κερδίζει στα σημεία
Ε δες κάνα γυναικείο κώλο τότε,ακού εκεί να την χαλάει ο κώλος του Πανάρα.Ποιανού του μάνατζερ ή του κινέζου? Ενας Βασσαλος δεν φέρνει την άνοιξη Γυναικεία κορμιά έχει πολύ καλύτερα
Εγώ ψοφάω κατά βάθος να κράξει μία από αυτές. Θα γίνει το απόλυτο ξεκατίνιασμα.θα καεί το πελεκουδι
Με συγχωρείται. Θα σέβομαι.Ε δες κάνα γυναικείο κώλο τότε,ακού εκεί να την χαλάει ο κώλος του Πανάρα.
στανταρ θα γίνει. Μην ξεχνάμε ότι τους λογαριασμούς διαχειριζονται συχνά κ άλλοι έκτος των κοριτσιώνΕγώ ψοφάω κατά βάθος να κράξει μία από αυτές. Θα γίνει το απόλυτο ξεκατίνιασμα.