troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.017
- Πόντοι
- 5.506
κορμαρα παντως ειναι ο καλοπερασακης εδω...μας εχει φαει ολα τα κοριτσια.Ξεκινά από όπου θες σιγά σιγά
εχουμε και εναν ρσενικο παντελονατο που τα γαμαει ολα...
κορμαρα παντως ειναι ο καλοπερασακης εδω...μας εχει φαει ολα τα κοριτσια.Ξεκινά από όπου θες σιγά σιγά
Δεν καταλαβαίνω τίποτα
Έχει μεγάλο κεφάλι;
αααα το ριξαμε την στην ιστορια και εφυγε το κοριτσι.....
παω για υπνο
Λανθάνετε αγαπητέε Γέροντα. Τα καλύτερα είναι όσα δεν έχουμε ζήσει ακόμη...Μα φίλτατε κ. Τρουμπάκη, εμείς οι ίδιοι είμαστε πια κομμάτια του παρελθόντος και της ιστορίας.
Αν δεν θυμόμαστε τα νιάτα μας και δεν ζούμε με τις αναμνήσεις, τότε πώς θα γεμίζουμε τα
χρόνια που μας απέμειναν; Τα φάγαμε τα ψωμιά μας. Για τι άλλο μπορούμε να μιλάμε εκτός από τα περασμένα;
Λανθάνετε αγαπητέε Γέροντα. Τα καλύτερα είναι όσα δεν έχουμε ζήσει ακόμη...
Αν σας αρέσουν οι Doors, ο στίχος του Morrison τα λέει όλαΚαι ίσως δεν προλάβουμε να ζήσουμε ποτέ, αυτό που το βάζετε....
Αν σας αρέσουν οι Doors, ο στίχος του Morrison τα λέει όλα
Well, I woke up this morning and I go myself a beer,
the future's uncertain and the end is always near...
Let it roll baby roll.... all night long.
Ανήκωμεν εις διαφορετικάς γενεάς, φίλτατε...Τι να σας πώ νεαρέ μου, η δική μου η γενιά μεγάλωσε με αληθινούς
ποιητές και όχι με κάτι άπλυτους γιεγιέδες. Ας βάλω κι εγώ ένα ταιριαστό ποίημα
που νομίζω εκφράζει γενικότερα και το παρόν νήμα...
THE OLD MEN ADMIRING THEMSELVES IN THE WATER (1903) - William Butler Yeats (1865-1939)
Ανήκωμεν εις διαφορετικάς γενεάς, φίλτατε...
Πάντως το ποίημα που άλλαξε τη δική μου οπτική , συνεγράφη υπό του Βάρναλη (κομμουνιστής αλλά έξοχος...)Πραγματικά, αν και αι αξίαι της αληθούς ποιήσεως παραμένουσι διαχρονικαί.
Μόλις ενεθυμήθην έν ποιημάτιον του αειμνήστου Σουρή, που απήγγειλα μεν γελών, ως παιδίον,
εκατανόησα πικρώς δε, εσχάτως...
"Και όμως ενώ πλέον
εσάπισα παλαίων
εις της ζωής την πάλην,
το γήρας το μισώ
και θέλω και λυσσώ
να γίνω νέος πάλιν."
Πάντως το ποίημα που άλλαξε τη δική μου οπτική , συνεγράφη υπό του Βάρναλη (κομμουνιστής αλλά έξοχος...)
Τότενες τὸ μαῦρο φίδι
τὸ διπλό του τὸ γλωσσίδι
πίσω ἀπὸ τὴν ἀστοιβιὰ
βγάζει καὶ κουνάει μὲ βιά:
«Φῶς ζητᾶνε τὰ χαϊβάνια
κι᾿ οἱ ραγιάδες ἀπ᾿ τὰ οὐράνια,
μὰ θεοὶ κι᾿ ὀξαποδῶ
κεῖ δὲν εἶναι παρὰ δῶ.
Ἂν τὸ δίκιο θές, καλέ μου,
μὲ τὸ δίκιο τοῦ πολέμου
θὰ τὸ βρῇς. Ὅπου ποθεῖ
λευτεριά, παίρνει σπαθί.
σας άρεσε παιδιά το ποστ μου;[move][size=30pt]γιασου=αντισθενης=maro sex shop=lucky striker[/size][/move]
για να μαθαινουν και οι νεοι τι ειναι το κωλοβυσμα
κολαφοςσας άρεσε παιδιά το ποστ μου;