blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.878
- Πόντοι
- 26.096
Ο κ. Βασιλόφρων πρέπει να ανοίξει γραφείο προξενιών για να βρούμε επιτέλους νύφη.
ο κυριος βασιλόφρων που ειναι σημερα και μας έχιε γραψει στα υποδηματα του τα παλαια;Ο κ. Βασιλόφρων πρέπει να ανοίξει γραφείο προξενιών για να βρούμε επιτέλους νύφη.
ο κυριος βασιλόφρων που ειναι σημερα και μας έχιε γραψει στα υποδηματα του τα παλαια;
Καλησπερα σε ολους
κουκλα...
αυτο που κανεις ειναι τριπλο σετακι ...δυσκολο...ο τομα που ειναι ρε σεις?
στο πηδημα? οχι κυρια μου...δυστυχως εισαστε μακρυα και δεν μπορω να σας δειξω...καλησπερα κ τρουμπακη μου ...υπαρουν και πιο δυσκολα απ αυτο
Tυπε οταν δεν ποσταρω μου βαζει χερι :S Τι καθεσαι πηγαινε βαλε καμια νυφη μου λεειεν τομεταξυ εχει ξεσαλωσει ο βασιλοφρων με της φωτο...θα πεσει παντοφλα σημερα
Tυπε οταν δεν ποσταρω μου βαζει χερι :S Τι καθεσαι πηγαινε βαλε καμια νυφη μου λεει
Tυπε οταν δεν ποσταρω μου βαζει χερι :S Τι καθεσαι πηγαινε βαλε καμια νυφη μου λεει
πες τα ρε φιλαρακιΑσε κι εσύ ρε, ούτε έναν δεν πάντρεψες από το νήμα, σκατά νύφες βρίσκεις
Εγω ειμαι σαν τον κυνηγοσκυλο τυπε,σου ξεφωλιαζω το θηραμα αλλα αλλος πρεπει να πυροβολησει μεταΑσε κι εσύ ρε, ούτε έναν δεν πάντρεψες από το νήμα, σκατά νύφες βρίσκεις
Εγω ειμαι σαν τον κυνηγοσκυλο τυπε,σου ξεφωλιαζω το θηραμα αλλα αλλος πρεπει να πυροβολησει μετα