blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.877
- Πόντοι
- 26.096
και ως γνωστον οπρωηννηματοθετης συνευρίσκεται με ΚΑΕ μονο σε 7* ξενοδοχεία
βλ BURJ AL ARAB
Είσθε οξυδερκέστατος!
και ως γνωστον οπρωηννηματοθετης συνευρίσκεται με ΚΑΕ μονο σε 7* ξενοδοχεία
βλ BURJ AL ARAB
... όπερ και εγένετο ... Δυστυχώς ήταν occupé η King Suite του Μεγάλη Βρεττανία και έτσι αναγκάστηκε να περιοριστεί σε σνα παρακείμενο 5στερο ...και ως γνωστον ο πρωην νηματοθετης συνευρίσκεται με ΚΑΕ μονο σε 7* ξενοδοχεία
βλ BURJ AL ARAB
... όπερ και εγένετο ... Δυστυχώς ήταν occupé η King Suite του Μεγάλη Βρεττανία και έτσι αναγκάστηκε να περιοριστεί σε σνα παρακείμενο 5στερο ...
... όπερ και εγένετο ... Δυστυχώς ήταν occupé η King Suite του Μεγάλη Βρεττανία και έτσι αναγκάστηκε να περιοριστεί σε σνα παρακείμενο 5στερο ...
quel decadance
Την επομένη με τους αγρότες και τα χημικά ήθελα να σας δω!
C' est la vie, mon ami... C' est la vie ...
Την επομένη με τους αγρότες και τα χημικά ήθελα να σας δω!
κανονικώς επρεπε να πειτε ότι ειστε γνωστος μου ...και ακομα και στο ταπεινο διπλανο θα σας εδιναν τον τελευταιο οροφο με την ιδιωτικη πισινα
αισχος ..να μην επαναληφθεί παρακαλω
Το ΕΚΑΒ παρέλαβε;Ειδοποιήθην εγκαίρως περί του συλλαλητηρίου και εγκατέλειψα την Πλατεία Συντάγματος την 11ην πρωινήν! ;)
Ερωτήστε λοιπόν τον κ. Vlandis δίπλα από ποία πισίνα έπινε κόκκινο κρασί εκείνο το βράδυ;
Προφανώς δεν αναγνώσατε προσεκτικά την κριτική μου.
Σας απεκάλεσα και χοίρους εκτός από επιβήτορες.
Συγχωρείστε την αγνοία μου ... δεν θα το επαναλάβω
Εγώ όμως τι φταίω να συγκαταλέγομαι άδικα σε αυτούς; Δεν μου φτάνει που ζώ καθημερινά με το άγχος
πότε θα μου χακάρει ξανά τους λογαριασμούς, ο ασύδοτος...
Με συνοδεία πούρου Αβάνας, ειδικής παραγγελίας, τυλιγμένο σε μηρό παρθένας! Ταπεινός καλεσμένος του γαλαντόμου νηματοθέτη.Συγχωρείστε την αγνοία μου ... δεν θα το επαναλάβω
Χαιρετώ τον Λούκυ Λουκ των επιβητόρων!Εγώ όμως τι φταίω να συγκαταλέγομαι άδικα σε αυτούς;
Δεν μου φτάνει που ζώ καθημερινά με το άγχος πότε θα μου χακάρει ξανά τους λογαριασμούς, ο ασύδοτος...
Το νήμα της αληθείας και της ειλικρινείας!
Χαιρετώ τον Λούκυ Λουκ των επιβητόρων!