erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ίσως έχουν βγει με τις ερωμένες τουςΚαλα ειμαι και εγω γλυκια μου...αυτο απορω και εγω
ίσως έχουν βγει με τις ερωμένες τουςΚαλα ειμαι και εγω γλυκια μου...αυτο απορω και εγω
ίσως έχουν βγει με τις ερωμένες τους
θα ευχηθώ πολύχρονος ακόμα μια φορά κ θα πάω νάνισπιτι ερι
Μη ξεχνάς φίλε μου ότι πρόκειται για γριά αλεπού!Καλημέρα σας καλοί μου άνθρωποι.
Αφού βρέθηκε, πάλι καλά. Γιατί όπως τον είδα...
Αμ το είδα με τα μάτια μου! Δεν το είδα λες; Αλλά αντέχει ο killer!Μη ξεχνάς φίλε μου ότι πρόκειται για γριά αλεπού!
αχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχ![size=40pt]ΣΙΛΒΕΡ ΑΛΕΡΤ[/size]
Αρχικά σκέφτηκα να το παραδώσω στον νηματοθέτη... Αλλά επειδή οι φήμες... επιβεβαιώθηκαν, νομίζω, η μάλλον έχω την βεβαιότητα ότι ταιριάζει καλύτερα στα χέρια σου! Την προσωπική μου καλημέρα φίλε μου καλέ!Μη ξεχνάς φίλε μου ότι πρόκειται για γριά αλεπού!
Καλημέρα και σε εσάς κα. αντινηματοθέτρια. Μάλλον πρέπει να φτιάξουμε και ένα γυναικείο λάβαρο μου φαίνεται.Καλημέρα Βλου Βλου και ζεμπουδακι
ζεμπουδακι μήπως κάνατε καμία απαγωγή του μπλιζ και μου το κρυβετε.χαμος θα γίνει!Καλημέρα και σε εσάς κα. αντινηματοθέτρια. Μάλλον πρέπει να φτιάξουμε και ένα γυναικείο λάβαρο μου φαίνεται.
Προσωπικά αποχώρησα μόνος και έρημος! > Δεν δύναμαι να γνωρίζω τι συνέβη αφού πήρα τον δρόμο τον μακρύ.ζεμπουδακι μήπως κάνατε καμία απαγωγή του μπλιζ και μου το κρυβετε.χαμος θα γίνει!