Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.958
- Πόντοι
- 1.406
Αντε καλα με τουμπαρεςσου εχω χαβιαρι με σαμπανια
Αυριο θελω πρασορυζο ομως
Αντε καλα με τουμπαρεςσου εχω χαβιαρι με σαμπανια
θα φτιαξω πρασσορυζο και μυδια σαγανακι και ψωμι ψητο μαζι με σαλατα κρητικη με ροκα ντοματα ντακο μικρο λιγο πεστο φετα και καπαρη . δεν ξερω αν συμφωνειςΑντε καλα με τουμπαρες
Αυριο θελω πρασορυζο ομως
γλυκιε μας πως απο εδω ;
Καλως,εγκρινωθα φτιαξω πρασσορυζο και μυδια σαγανακι και ψωμι ψητο μαζι με σαλατα κρητικη με ροκα ντοματα ντακο μικρο λιγο πεστο φετα και καπαρη . δεν ξερω αν συμφωνεις
Ωραια τα Προεδριλικια,ευγε λατρεια,μη ξεχασεις να μαγειρεψεις ομως
βαλτε και λιγο κρεατακι...θα φτιαξω πρασσορυζο και μυδια σαγανακι και ψωμι ψητο μαζι με σαλατα κρητικη με ροκα ντοματα ντακο μικρο λιγο πεστο φετα και καπαρη . δεν ξερω αν συμφωνεις
Οχι τυπε ο κοσμος ειναι κουσκουσιαρης και ψαχνει αφορμες για σχολια.Μήπως να πάρετε μια οικιακή βοηθό από την ουκρανία, ετών 22-25? Είναι πολλές οι υποχρεώσεις του νήματος....
βαλτε και λιγο κρεατακι...
ειναι γκουρμε...Θα νηστεύουν, είναι και της εκκλησίας...
αν θελεις να παρουμεΟχι τυπε ο κοσμος ειναι κουσκουσιαρης και ψαχνει αφορμες για σχολια.
Υπαρχει ολοκληρο τιμ αλλωστε(Καυτη, Ρετσινα) οποτε και θα καλυπτονται οι αναγκες του θρεντ και το μενου θα παραμενει σε υψηλα γαστριμαργικα επιπεδα
ξερει μια καλη ο μπλιτςαν θελεις να παρουμε
αν δεν σου κανει και τις δουλειες του σπιτιου τι την κρατας ρε μεγαλε???Στειλτην για αποσυρση την χαμουρα...Ωραια τα Προεδριλικια,ευγε λατρεια,μη ξεχασεις να μαγειρεψεις ομως
αν δεν σου κανει και τις δουλειες του σπιτιου τι την κρατας ρε μεγαλε???Στειλτην για αποσυρση την χαμουρα...
θα φτιαξω πρασσορυζο και μυδια σαγανακι και ψωμι ψητο μαζι με σαλατα κρητικη με ροκα ντοματα ντακο μικρο λιγο πεστο φετα και καπαρη . δεν ξερω αν συμφωνεις
μονο μην σκασει με καμια ρομπα η δικια σου και σε κανει ρεζιλι... :SΣας περιμενουμε με την συμβια σας για δειπνο αυριο,θα σας τραταρουμε κ σαμπανια μετα χαβιαριου για ορεκτικο
Δεν εχει ρομπες τυπε,την θελω να κυκλοφορει με τα εσωρουχα σπιτι.μονο μην σκασει με καμια ρομπα η δικια σου και σε κανει ρεζιλι... :S
εγω τζινακι και κανα πουκαμισακι ανοιχτο να φαινεται λιγο ρωγα, να ξεροχυσει η δικια σου η σαβουρα...Δεν εχει ρομπες τυπε,την θελω να κυκλοφορει με τα εσωρουχα σπιτι.
Στο δειπνο μιας και ειναι μεταξυ φιλων το ντρες κοουντ θα ειναι κασουαλ .Ντυθειτε αναλογως
εγινε, φορα το ξωβυζο κ ελαεγω τζινακι και κανα πουκαμισακι ανοιχτο να φαινεται λιγο ρωγα, να ξεροχυσει η δικια σου η σαβουρα...
η δικια μου θα είναι στην πενα να παρεις ματι τυπε, αλλα μεχρι εκει γιατι θα ειμαι κέρβερος από κοντα...