ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.128
- Πόντοι
- 7.786
καυτη σαρανταρα στο τραπεζι το κανεις
Άμα θέλεις , γιατί όχι;;; Απαραίτητη προϋπόθεση όμως γύρω γύρω να σκάνε δακρυγόνα και μολότωφ... Μόνο έτσι το ευχαριστιέμαι...κι εμενα στο αυτοκινητο θα με κουτουπωσεις?
αν δειξεις λιγο γαμπα
Άμα θέλεις , γιατί όχι;;; Απαραίτητη προϋπόθεση όμως γύρω γύρω να σκάνε δακρυγόνα και μολότωφ... Μόνο έτσι το ευχαριστιέμαι...
μπα...μακρυα κι αλαργα αλλα βρωμαει λιγο ετσι?
Φαντάσου τώρα να είσαι σε χοτελ στο Σύνταγμα, να πέφτουν μολότωφ έξω απο την βουλή και εσύ να γαμάς στο μπαλκόνι πιπινορωσίδι! Μοναδικό, ανεκτίμητο!Άμα θέλεις , γιατί όχι;;; Απαραίτητη προϋπόθεση όμως γύρω γύρω να σκάνε δακρυγόνα και μολότωφ... Μόνο έτσι το ευχαριστιέμαι...
Γκουχ γκουχ...δεν ασχολούμαι ρε καυτη, δεν εχω στειλει ποτε πμ σε θηλυκο μελος τοσα χρονια
καυτη σαρανταρα στο τραπεζι το κανεις
Τον παίζουμε! Έλα να γίνουμε πολλές!Τι μου καμετε ?
Νομίζεις πως θα λείπει το συναίσθημα... Σκέψου μόνο πόσο κλάμα θα ρίξουμε με τα δακρυγόνα...ανωμαλεεεεεε....
θα λειπει ομως το συναισθημα ...κριμα....τι λες να το ξανασκεφτεις
δεν ασχολούμαι ρε καυτη, δεν εχω στειλει ποτε πμ σε θηλυκο μελος τοσα χρονια
ALL HAIL QUEEN ERINAL !!!Τι μου καμετε ?
βγάλτε φώτο με εφημερίδα πρωινή και ζυγαριά δίπλα γιατί μπορεί να σας ζητήσω να την ζυγισετεΤον παίζουμε! Έλα να γίνουμε πολλές!
Νομίζεις πως θα λείπει το συναίσθημα... Σκέψου μόνο πόσο κλάμα θα ρίξουμε με τα δακρυγόνα...
Μωρό μου... Δεν ξέρω πως να σου το πω... Με την λεγάμενη υπάρχει αίσθημα...αχ ναι ....αλλα πρεπει να ξαναρθει ο Προεδρος στην Ελλαδα...θελω να ειναι ολα οπως με τη λεγαμενη...τι δηλ εγω στο πηγαδι κατουρησα?
Πόσο είναι το μινιμουμ επιθυμητό βάρος;βγάλτε φώτο με εφημερίδα πρωινή και ζυγαριά δίπλα γιατί μπορεί να σας ζητήσω να την ζυγισετε
βγάλτε φώτο με εφημερίδα πρωινή και ζυγαριά δίπλα γιατί μπορεί να σας ζητήσω να την ζυγισετε