troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.015
- Πόντοι
- 5.506
επρεπε να με παρετε μαζι σας....στο βαθος παραμενουν τα κωλομπαρα.Θα σας ξεναγουσα σε ολαΒεβαίως τα επισκέφθηκαν και τα είδα τα μαγαζα σας εκεί κάτω..
επρεπε να με παρετε μαζι σας....στο βαθος παραμενουν τα κωλομπαρα.Θα σας ξεναγουσα σε ολαΒεβαίως τα επισκέφθηκαν και τα είδα τα μαγαζα σας εκεί κάτω..
τουριστικα πολυ ρε γιωργοεγω συχναζω ζωγραφου λογο σχολης και γκαζι και θησειο για καφεδακι
που να το ήξερα ?εξάλλου ήμουν σε μυστική αποστολή..επρεπε να με παρετε μαζι σας....στο βαθος παραμενουν τα κωλομπαρα.Θα σας ξεναγουσα σε ολα
Γασπαρη Γκάζι που παςπαω οπου εχει περισσοτερες γυναικες και μοναστηρακι για σουβλακι
Nα πατε και με τον Ντοπα κανα βραδυ Γκαζι,να του δειξεις κανα κολπο για καμακιπαω και σε αλλα μαγαζια αθηνα ερι εχω γνωριμιες
Με την νέα προεδρία οι κυρίες θα συνοδευσουν τον ερειζερ με όχημα του νήματος σε κέντρα διασκεδασεως ώστε να βγει έξω το πουλάκι μου να πάρει τον αέρα του τώρα την άνοιξη
ερι εχω γκομενα απο την σχολη αλλα ειμαι σε ελευθερη σχεση παω με οποιες υελω και με τανες και γκομενες που γνωριζω
τη κανεις καυτη σαρανταρα
τη κανεις καυτη σαρανταρα