NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.316
- Πόντοι
- 25.786
Τι κάνετε αγαπητέ μου? Πως περάσατε το τριήμερο?
Υποφερτά
εσείς?
Τι κάνετε αγαπητέ μου? Πως περάσατε το τριήμερο?
:o καλοσυνες βλεπω
καλημερα εβρυμπαντι ιν δε ταουν
τριβη μηπως ησουν σε μασκε ντυμενος βερονικα και σου γαμησαν τα λαστιχα?
(οποτε θες παρε να μου πεις διαστασεις να σου πω τιμες δικες μου)
οκ.θα βαλω το τυπο που καθεται δεξια μολις μπαινεις να ψαξει.
ειδικοτητα του
οχι δεν νηστευω η πνευματικοτητα μου εξαντλειται σε λαικαι τελεται αχαχαχαχαχαχαΈρη μου :-* :-* :-*
Νηστευεις?
ο ραοπαοκ έχει μια εξαιρετική συμβια και περνάει θαύμα. Εγώ μια εξαιρετική οικογένεια με τον βασιλοφρονα. Ο μπραμπ μας λείπει όπως κάθε μέλος αυτού του νήματος. Βέβαια η υποκατασταση γίνεται από εσένα με τεράστια επιτυχία μιας και έχεις υιοθετήσει τον ελιτισμο με τον οποίο μας μιλούσε ο μπραμπ. Αναμένουμε και ποστ από ξενοδοχεία στην Ιταλία να συμπληρωθεί το κονσεπτ αχαχαχαχαχαχαΓίνεται ευκόλως αντιληπτό ότι σας λείπει ο κ. brabus!
Υποκατάστατα σε στυλ raopau δεν μπορούν να κρατήσουν για πολύ καιρό!
ο ραοπαοκ έχει μια εξαιρετική συμβια και περνάει θαύμα. Εγώ μια εξαιρετική οικογένεια με τον βασιλοφρονα. Ο μπραμπ μας λείπει όπως κάθε μέλος αυτού του νήματος. Βέβαια η υποκατασταση γίνεται από εσένα με τεράστια επιτυχία μιας και έχεις υιοθετήσει τον ελιτισμο με τον οποίο μας μιλούσε ο μπραμπ. Αναμένουμε και ποστ από ξενοδοχεία στην Ιταλία να συμπληρωθεί το κονσεπτ αχαχαχαχαχαχα
Καλημέρα αχρηστοι γεροντες και ομορφες κυριες
Καλη Σαρακωστη να εχουμε
ΝΗΣΤΕΙΑ και ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ ...
καλημερα σγουρε βασιλικε μου..νηστεια και Ακρατεια πανω απ ολα
για οσους εχουν ακρατεια ...
Καλως τον κ Νυχοκοπτη...
για οσους εχουν ακρατεια ...
καλα καλα μη μου θυμωνετε ....τα φοβαμαι τα μαστιγια
Καλως τον κ Νυχοκοπτη...
Οταν η Σαρανταρα σας απεκαλεσε σγουρο βασιλικο, αναφεροταν , φανταζομαι, στις ατιθασες, σγουρες μπουκλες σας...