blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.799
- Πόντοι
- 26.096
Δεν δύναμαι να ακούω την λέξη 'λαός' ...
στο νήμα καλύτερα να αναφέρεται ως πάνσοφο πόπολο!
στο νήμα καλύτερα να αναφέρεται ως πάνσοφο πόπολο!
Αβάντι πόμολο, μπανιέρα ρόσα....
Όσκαρ καλύτερης ταινίας σε ταινία που έχει γκέυ μαύρους???
Η αγαπημένη ταινία του Λάκη...
να ψησω κατι μπιφτεκια η να φτιαξω μια μακαροναδα?
να ψησω κατι μπιφτεκια η να φτιαξω μια μακαροναδα?
Ο γιος του ιδιοκτήτη του Jumbo ήταν ο οδηγός της Porche σ΄ αυτό το θανατηφόρο τροχαίο [ 4 νεκροί ] ...
Όταν πεθάνουμε μια των ημερών, τα μόνα που θα πάρουμε μαζί μας,
είναι όσα ζήσαμε και όσα είδαν τα μάτια μας. Τα άλλα όλα, σκόνη. Σκιάς όναρ άνθρωπος...
Ο γιος του ιδιοκτήτη του Jumbo ήταν ο οδηγός της Porche σ΄ αυτό το θανατηφόρο τροχαίο [ 4 νεκροί ] ...
Φαίνεται σα να χάνει το πίσω μέρος του αυτοκινήτου για κάποιον λόγο, λάστιχο ίσως...?
Διαβάζω διάφορα που λένε ότι πήγαινε για παρκάρισμα ... με 200+ ... απορώ πως τα σκέφτονται.
Όσο για το ατύχημα, ότι και πει κανείς είναι λίγο. Ραντεβού με τον θάνατο στην κυριολεξία είχαν.
Τώρα θα αρχίσει το ίδιο show, που ακολούθησε το ατύχημα του Παντελίδη...
Ρεπόρτερς που θα ολοφύρονται, παρουσιαστές δελτίων ειδήσεων με ύφος Μεγάλης Παρασκευής, αυτόπτες μάρτυρες που θα καταθέτουν συγκλονισμένοι ότι άκουσαν ένα κρότο από 7 χλμ μακριά και αποκλειστικές δηλώσεις στενών συγγενών, που θα τους δείχνουν [ εν αγνοία τους ] σε κλαυθμό και οδυρμό ...
Ορθόν!
Και για ό,τι γλέντησε το πέος μας ούτε κουβέντα ...
Θέτε να μιλήσουμε λίγο για μετανάστες πριν φύγω να φάω παραδοσιακά τη λαγάνα μου και την φασουλαδα μου σε πλαστικό κουπακι σε γλέντι με το ποπολο λαουτζικον με χύμα κρασί
Θέτε να μιλήσουμε λίγο για μετανάστες πριν φύγω να φάω παραδοσιακά τη λαγάνα μου και την φασουλαδα μου σε πλαστικό κουπακι σε γλέντι με το ποπολο λαουτζικον με χύμα κρασί
Η μνήμη, δυστυχώς, σε τέτοια αρχαία γεγονότα κάνει πολλά delete...