Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.723
- Πόντοι
- 28.246
απο τον υπολογιστη ειμαι τωραΑπό κινητό;
απο τον υπολογιστη ειμαι τωραΑπό κινητό;
Υπάγω προς πρωινόν βιοπορισμόν.
Τα λέμε αργότερα.
Καλημέρα!
Εκκαθάριση cookies, επανεκκίνηση, χρήση άλλου browser.Οταν προσπαθω σε word η σε αρχειο txt βαζει τονους! :S εδω μεσα γινεται μονο, :S
Υπάγω προς πρωινόν βιοπορισμόν.
Τα λέμε αργότερα.
Καλημέρα!
Υπάγω προς βιοπορισμόν!
Επαίρω τον κ. heimweh για τις ποικίλες και εξαίρετες αναρτήσεις του επί φιλοσοφικών τε μουσικών θεμάτων!!!
Τα εκανα ολα αυτα μαλλον αρπαξα ιο!Εκκαθάριση cookies, επανεκκίνηση, χρήση άλλου browser.
Καλημέρα γερόλυκε νηματοθέτη!
Τελικα, ολες οι σιγανοπαπαδιες (οπως λεει το ποπολο) εδω μαζευτηκαν.
Όπως έγραψα και στο σχετικό σχόλιο που απέστειλα στη νέα κριτική του κ. Exculiber, όλοι πρέπει να ενδυθούμε τσιγκίνων εσωρρούχων επειδή η γειτνίαση με αυτόν είναι επικίνδυνος πλέον.
Αυτός πυροβολεί ό,τι κινείται.
Δυστυχώς και επί του παρόντος ο Ζεμπουδισμός θριαμβεύει στο νήμα μας ...
Αγαπητε κύριε νηματοθέτα ...ολοι εμεις οι ταπεινοι και καταφρονεμενοι παπουληδες και μικροτσουτσουνοι δεν κανουμε τιποτα άλλο από το να μεταλαμπαδεύουμε το πνευμα της αγαπης και της στοργης σε όλα τα θηλεα αυτου του κοσμου
πρεπει καποτε να καταλάβετε ότι τοσο ο υποφαινόμενος οσο και ο καθ όλα αγαπητος και αξιοσέβαστος κωλο γερος εχουμε σκοπο ζωης πλεον ( αναγκη της αυτό- ολοκλήρωσης σύμφωνα με την πυραμίδα των αναγκών του Maslow ) να δωσουμε την ευκαιρια σε οσο γινεται περισσότερα θήλεα αν τον κοσμο να γευθουν εστω και εφημερα το κορμι μας και τα χαρισματα μας ..
Αν και είμαι ενας ταπεινος ακολουθος σας , θα ηθελα να σας προσκαλεσω ταπεινα στις ταξεις μας ...
Και επισης να σας συστησω ,αν μου επιτρεπει η υψηλότης σας , να προσεχετε τις παρεες σας ,
κανουν πολύ κακο στο image σας ..εν γενει ..
Διατελών μετα τιμης και υπολήψεως
Εγω
Α ξύπνησες και σήμερα? Δόξα τω θεώ....
Αν ήταν έτσι οι μοναστηριακές αρχές τότε το Άγιον Όρος θα ήταν οίκος ανοχής ...Ο νηματοθέτης αναμένει τους λίγους πιστούς που έχουν απομείνει και κυρίως τον κ. popov, προκειμένου να οργανώσουμε την άμυνά μας και στην συνέχεια να ενεργήσουμε αντεπίθεση ούτως ώστε οι μοναστηριακές αρχές του νήματος να επανέλθουν αλώβητες.
Ο νηματοθέτης.
Αγαπητέ, κ.ζεμπουδιστήExculiber,
Σαράκι ξύλου είναι έντομο, του οποίου η προνύμφη σε μορφή σκουλήκι καταστρέφει τη στεγή, το πάτωμα, τα έπιπλα και πάσης φύσης ξύλου είτε είναι στο δασός είτε είναι επεξεργασμένο ξύλο σε έπιπλα του σπιτιού. Είναι δύσκολο στη καταπολέμηση και τα φάρμακα είναι μικρής διαρκείας.
Στην ίδια κρίσιμη κατάσταση είναι αυτή την στιγμή το νήμα μας.
Οι προνύμφες - ζεμπουδιστές [ υμών συμπεριλαμβανομένων ] κατατρώγουν τα ιερά και όσια επί των οποίων οικοδομήθηκε το νήμα αυτό.
Ο νηματοθέτης αναμένει τους λίγους πιστούς που έχουν απομείνει και κυρίως τον κ. popov, προκειμένου να οργανώσουμε την άμυνά μας και στην συνέχεια να ενεργήσουμε αντεπίθεση ούτως ώστε οι μοναστηριακές αρχές του νήματος να επανέλθουν αλώβητες.
Ο νηματοθέτης.
Μην ανησυχείτε, οι αληθινοί γέροντες έχουν και τα γένια, έχουν και τα χτένια...
Και ασφαλώς, έχουσι γνώση και οι φύλακες...
Δεν γίνεται κάποιοι να εμπαίζουν τα ιερά και τα όσια του νήματος. Η κάθαρσις θα επέλθει
σύμφωνα με τα προβλεπόμενα και τα αρμόζοντα, κατά το κεφ. η΄- αρ. ιθ΄ - σ. 237
του κανονισμού "Περί Βεβήλων"...