Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.064
- Πόντοι
- 1.406
μινερβες και γουρουνες τυπεk να βαζεις δυναμιτακια σε κονσερβοκουτια??
μινερβες και γουρουνες τυπεk να βαζεις δυναμιτακια σε κονσερβοκουτια??
Γεια σου ρε ζεματιστό κορίτσι ;)...κ Τρουμπακοκαρτακη μας...ρεστα δινετε σημερα
ε καλα τοτε...Να πάρει κανένα καλαμάκι κοτόπουλο με σαλάτα μη του ρθει και τίποτα του ανθρώπου χρονιάρες μέρες.
ρε σεις αποκριες εχουμε λεμε οχι πασχαμινερβες και γουρουνες τυπε
ε μικρα οταν ημασταν σκαγαμε και στις αποκριες τετοια ρε τυπε,και σε πολυ μεγαλυτερη ποσοτητα,το πασχα πεταγαμε 2-3 μετα το δευτε λαβετε και τρεχαμε για μαγειριτσα,τις αποκριες γινοτανε Βιετναμρε σεις αποκριες εχουμε λεμε οχι πασχα
λεω να φαω το παστιτσιο της μητεραςε καλα τοτε...
να παρει το τιλιο του και να παει για υπνο...
ο τομα ειναι ρεμαλι
ε μικρα οταν ημασταν σκαγαμε και στις αποκριες τετοια ρε τυπε,και σε πολυ μεγαλυτερη ποσοτητα,το πασχα πεταγαμε 2-3 μετα το δευτε λαβετε και τρεχαμε για μαγειριτσα,τις αποκριες γινοτανε Βιετναμ
http://[URL unfurl="true"]www.giapraki.com/wp-content/uploads/images/stories/eidiseis/dinamitakia.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
που ναι τα ατιμα τα νιατα φιλτατε
ετσι σε θελω αληταρα μουλεω να φαω το παστιτσιο της μητερας
ωραια χρονια,μπαρουτια αφρος και ροπαλο γεμισμενο με εφημεριδες η αμμο να τσουζειπου ναι τα ατιμα τα νιατα φιλτατε
ωραια χρονια,μπαρουτια αφρος και ροπαλο γεμισμενο με εφημεριδες η αμμο να τσουζει
ειστε μουνοπανα παντως περιμενα να μου πειτε ολοι ομοφωνα να περαγγειλω μπεργερ
εγω σου ειπα ρε πουστρακο.αλλα το παστιστιο της μαμας?ειστε μουνοπανα παντως περιμενα να μου πειτε ολοι ομοφωνα να περαγγειλω μπεργερ
τελικα εισαι αδερφος.εγω σου ειπα ρε πουστρακο.αλλα το παστιστιο της μαμας?
ΤΟ ΠΑΣΤΙΣΤΙΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ???????
παω να πιω μια μπυρα και να φαω ενα μπεργκερ (φυλα ενα κομματι παστιτσιο ρε μουνι).τελικα εισαι αδερφος.
σου γραφω και τρωω παστιτσιο,το παρεξηγησα με το σκατοματο μου,γαμαει λεμε
Have fun τρουμπάκη παιδί μουπαω να πιω μια μπυρα και να φαω ενα μπεργκερ (φυλα ενα κομματι παστιτσιο ρε μουνι).
φιλια σε ολους
κ εγω μια λεωπαω να πιω μια μπυρα και να φαω ενα μπεργκερ (φυλα ενα κομματι παστιτσιο ρε μουνι).
φιλια σε ολους
πλακα πλακα,θα γουσταρα να παω να παρω 2-3 πιστολια αποκριατικα, και να σκαω καψουλια ολη μερα, να μοσχοβολησει το σπιτι μπαρουτι