ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 491
Δε θα κρατήσει για πολύ αλλά προς το παρόν το απολαμβάνω
αυτο το νημα ειναι που μας εχει καταστρεψει Λουκια μου ....μεγαλος εθισμος
Δε θα κρατήσει για πολύ αλλά προς το παρόν το απολαμβάνω
Μα τι έκανα πια; Λες και οι άλλοι είναι τελείως αθώοι! Αμάν πια! Η Κυρία Λούκου με αποκάλεσε και Δον Ζουάν! :S
Είμαι καλά ευχαριστώ που νοιάζεστε για την υγεία μου. Θα με αφήσετε να κάτσω στο τραπέζι ή θα στέκομαι ακόμα όρθιος; >κυριε ζεμπου? τι κανατε?
απο διακριτικοτητα δεν ερωταω αλλο...Είμαι καλά ευχαριστώ που νοιάζετσε για την υγεία μου. Θα με αφήσετε να κάτσω στο τραπέζι ή θα στέκομαι ακόμα όρθιος; >
Φιλοφρόνηση ήταν. Δε σε αποκάλεσα καμπούρη φίλτατεΜα τι έκανα πια; Λες και οι άλλοι είναι τελείως αθώοι! Αμάν πια! Η Κυρία Λούκου με αποκάλεσε και Δον Ζουάν! :S
Έχω πάρει άφεση αμαρτιών από τον μηματοθέτη, κύριε!
Σας ευχαριστώ πολύ συναγωνίστρια!Φιλοφρόνηση ήταν. Δε σε αποκάλεσα καμπούρη φίλτατε
Φιλοφρόνηση ήταν. Δε σε αποκάλεσα καμπούρη φίλτατε
Ο κύριος Νηματοθέτης, λόγω πολύ βαθέως γήρατος, έχει γίνει πολύ μαλθακός και σχεδόν παραιτημένος από τη ζωή
και τουμπάρεται εύκολα. Το ανηψούδι του, τελικά, θα δικαιωθεί με το λέγε-λέγε και θα του τα φάει όλα.
Όμως, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Προσωπικά, αυτή την ασέβεια, δεν σας την συγχωρώ. Απαιτώ από εδώ και
στο εξής να μην μου απευθύνετε ξανά τον λόγο. Ντροπιάσατε την γεροντική μας εμπιστοσύνη.
Κι εσείς, λοιπόν, ένας ακόμα ποταπός μέσος χρήστης του μπου, που ασυδοτεί ασυστόλως σε νεανικά κορμιά...
Μα... να σας εξηγήσω... εγώ... ε, να... ξέρετε... δεν άντεξα.Ο κύριος Νηματοθέτης, λόγω πολύ βαθέως γήρατος, έχει γίνει πολύ μαλθακός και σχεδόν παραιτημένος από τη ζωή
και τουμπάρεται εύκολα. Το ανηψούδι του, τελικά, θα δικαιωθεί με το λέγε-λέγε και θα του τα φάει όλα.
Όμως, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Προσωπικά, αυτή την ασέβεια, δεν σας την συγχωρώ. Απαιτώ από εδώ και
στο εξής να μην μου απευθύνετε ξανά τον λόγο. Ντροπιάσατε την γεροντική μας εμπιστοσύνη.
Κι εσείς, λοιπόν, ένας ακόμα ποταπός μέσος χρήστης του μπου, που ασυδοτεί ασυστόλως σε νεανικά κορμιά...
αστον καλε...χαιδευεται για ν ακουσει κι αλλες φιλοφρονησεις
την καλησπερα μου και στους κ.ποπωφ και ζεμπου....ο οποιος εχει κανει καποια μαμουνια μαλλον κ γι αυτο επικροτουν οι υπολοιποι?
Καλησπέρα σας αγαπητέ μουΑγαπητή μου Αφροδίτη, παρακαλώ να απευθύνεσαι σε μένα χωριστά από τον κύριο (που ο Θεός να τον κάνει) Ζεμπού.
Μην μας τσουβαλιάζετε, λοιπόν, διότι υπάρχουν έντιμοι και φιλότιμοι γέροι άνθρωποι σε αυτό τον κόσμο
που ζούν τα στερνά τους για ένα καθαρό κούτελο και μια υστεροφημία...
ετσι. γιατι τα ισοπεδωσαμε ολαΑγαπητή μου Αφροδίτη, παρακαλώ να απευθύνεσαι σε μένα χωριστά από τον κύριο (που ο Θεός να τον κάνει) Ζεμπού.
Μην μας τσουβαλιάζετε, λοιπόν, διότι υπάρχουν έντιμοι και φιλότιμοι γέροι άνθρωποι σε αυτό τον κόσμο
που ζούν τα στερνά τους για ένα καθαρό κούτελο και μια υστεροφημία...
Μα... να σας εξηγήσω... εγώ... ε, να... ξέρετε... δεν άντεξα.
Καλησπέρα σας αγαπητέ μου
Αγαπητέ μου, μια εικόνα χίλιες λέξειςΚαλή μου Κυρία!
Σας καλησπερίζω, και αναρωτιέμαι τι κάνετε εδώ μέσα, εσείς μια ευγενική ψυχή, σε ένα νήμα που μέρα με τη μέρα
καταρρέει από τις αποκαλύψεις, ενώ ο Νηματοθέτης κοιμάται τον ύπνο του δικαίου...