Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Now what? (Έως 2 ψήφους )

• Two 's a crowd on my cloud!

• The war is over....

• Exceptionally well!

• Worlds apart (Bruce Springsteen).

• The 20 minute rule for alcohol.

• Sod off. Will you?

• Thanks to you, my dear old friend!

• It 's a couch trip.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Έχω πάρει άφεση αμαρτιών από τον μηματοθέτη, κύριε!  :hi:

Ο κύριος Νηματοθέτης, λόγω πολύ βαθέως γήρατος, έχει γίνει πολύ μαλθακός και σχεδόν παραιτημένος από τη ζωή
και τουμπάρεται εύκολα. Το ανηψούδι του, τελικά, θα δικαιωθεί με το λέγε-λέγε και θα του τα φάει όλα.
Όμως, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Προσωπικά, αυτή την ασέβεια, δεν σας την συγχωρώ. Απαιτώ από εδώ και
στο εξής να μην μου απευθύνετε ξανά τον λόγο. Ντροπιάσατε την γεροντική μας εμπιστοσύνη.
Κι εσείς, λοιπόν, ένας ακόμα ποταπός μέσος χρήστης του μπου, που ασυδοτεί ασυστόλως σε νεανικά κορμιά... :headbang:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.802
Πόντοι
5.506
Ο κύριος Νηματοθέτης, λόγω πολύ βαθέως γήρατος, έχει γίνει πολύ μαλθακός και σχεδόν παραιτημένος από τη ζωή
και τουμπάρεται εύκολα. Το ανηψούδι του, τελικά, θα δικαιωθεί με το λέγε-λέγε και θα του τα φάει όλα.
Όμως, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Προσωπικά, αυτή την ασέβεια, δεν σας την συγχωρώ. Απαιτώ από εδώ και
στο εξής να μην μου απευθύνετε ξανά τον λόγο. Ντροπιάσατε την γεροντική μας εμπιστοσύνη.
Κι εσείς, λοιπόν, ένας ακόμα ποταπός μέσος χρήστης του μπου, που ασυδοτεί ασυστόλως σε νεανικά κορμιά... :headbang:
:grin:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.404
Πόντοι
28.246
Μα... να σας εξηγήσω... εγώ... ε, να... ξέρετε... δεν άντεξα.  :dunno:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
την καλησπερα μου και στους κ.ποπωφ και ζεμπου....ο οποιος εχει κανει καποια μαμουνια μαλλον κ γι αυτο επικροτουν οι υπολοιποι?

Αγαπητή μου Αφροδίτη, παρακαλώ να απευθύνεσαι σε μένα χωριστά από τον κύριο (που ο Θεός να τον κάνει) Ζεμπού.
Μην μας τσουβαλιάζετε, λοιπόν, διότι υπάρχουν έντιμοι και φιλότιμοι γέροι άνθρωποι σε αυτό τον κόσμο
που ζούν τα στερνά τους για ένα καθαρό κούτελο και μια υστεροφημία...

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Αγαπητή μου Αφροδίτη, παρακαλώ να απευθύνεσαι σε μένα χωριστά από τον κύριο (που ο Θεός να τον κάνει) Ζεμπού.
Μην μας τσουβαλιάζετε, λοιπόν, διότι υπάρχουν έντιμοι και φιλότιμοι γέροι άνθρωποι σε αυτό τον κόσμο
Καλησπέρα σας αγαπητέ μου  :hi:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.802
Πόντοι
5.506
ετσι. γιατι τα ισοπεδωσαμε ολα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Καλησπέρα σας αγαπητέ μου  :hi:

Καλή μου Κυρία!  :hi:

Σας καλησπερίζω, και αναρωτιέμαι τι κάνετε εδώ μέσα, εσείς μια ευγενική ψυχή, σε ένα νήμα που μέρα με τη μέρα
καταρρέει από τις αποκαλύψεις, ενώ ο Νηματοθέτης κοιμάται τον ύπνο του δικαίου... :think:

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Καλή μου Κυρία!  :hi:

Σας καλησπερίζω, και αναρωτιέμαι τι κάνετε εδώ μέσα, εσείς μια ευγενική ψυχή, σε ένα νήμα που μέρα με τη μέρα
καταρρέει από τις αποκαλύψεις, ενώ ο Νηματοθέτης κοιμάται τον ύπνο του δικαίου... :think:
Αγαπητέ μου, μια εικόνα χίλιες λέξεις  :grin:

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom