erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
δεν μου μιλάει ο χαιμ.Μόλις και έπεσα πάνω σε αγαπημένα παλιά πρόσωπα
δεν μου μιλάει ο χαιμ.Μόλις και έπεσα πάνω σε αγαπημένα παλιά πρόσωπα
καλημέρα σε όλους τους κυρίους και τις κυρίες
Χάιμ που εισαι ρε παίχτουρααααα
δεν μου μιλάει ο χαιμ.
χαιμ οτσιν τσιορνιε. Γιατί δεν είσαι καλά γλυκουλι. Πες τα στην θεία εριναλ
δεν μου μιλάει ο χαιμ.
Που να μαι βρε φίλε....
παλεύω να τελειώσω ένα βιβλίο (το γιοφύρι της Άρτας), γράφω τον άγραφτο, έχω μπλέξει με άχρηστους δικηγόρους στην Κύπρο, τους τα γράφω..., γενικά εποχή τεράτων. Εσύ καλά?
θα του την έπεσε με πιμια ο νηματοθέτης να μάθει για την ξέφρενη ζωή του στις ανεξάρτητες
Που να μαι βρε φίλε....
παλεύω να τελειώσω ένα βιβλίο (το γιοφύρι της Άρτας), γράφω τον άγραφτο, έχω μπλέξει με άχρηστους δικηγόρους στην Κύπρο, τους τα γράφω..., γενικά εποχή τεράτων. Εσύ καλά?
Καλημέρα και στους υπόλοιπους κυρίους και ιδιαίτερα στην αγαπητή Έρι.
Nικ, ωραίο αυτοκίνητο στο avatar, το εσωτερικό με τι το γυαλίζεις;
Ήδη σας αφιέρωσε άσμα εκ σοβιετικής ορχήστρας, αναγνωρίζων ότι εμφορείσθε υπό κομμουνιστικών ιδεών!
Καλημέρα και στους υπόλοιπους κυρίους και ιδιαίτερα στην αγαπητή Έρι.
Nικ, ωραίο αυτοκίνητο στο avatar, το εσωτερικό με τι το γυαλίζεις;
Να θεωρείτε εαυτόν τυχερόν που δεν μπλέξατε με δικαστές ή δικαστίνες εις την Κύπρον!
δεν το απέφυγα..... α πα, πα, πα...
κι εσύ?
Ούτε ο νηματοθέτης
εσύ θα την φας την ανάποδη δεν την γλυτώνεις αχαχαχαχαχαχαΉδη σας αφιέρωσε άσμα εκ σοβιετικής ορχήστρας, αναγνωρίζων ότι εμφορείσθε υπό κομμουνιστικών ιδεών!
Για ρώτησε στο πλυντήριο που πηγαίνεις μήπως ψάχνουν κανένα ηλικιωμένο μεν, πλην όμως σοβαρό κυρίο για εργασία ...Το πηγαίνω πλυντήριο
αχαχαχαχαχαχαχαχθα του την έπεσε με πιμια ο νηματοθέτης να μάθει για την ξέφρενη ζωή του στις ανεξάρτητες