podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
Καλησπέρα, μπορεί να μου πει κάποιος πως βάζουμε μία ψηφοφορία σε ένα θρεντ? ή να μου πει που να ψάξω γι αυτό?
Καλημέρα συναγωνιστές και συναγωνιστριες!
τωρα ξυπνησατε η τωρα γυρισατε?
για πε...
τιποτα το επικινδυνο για μενα...μου τηλεφωνησε χαραματα απο το παραβαρδαριο που λεει κι ο Μπλιζ...πηγα αρχισαμε τα προκαταρκτικα...και ξαφνικα τον γυρισε σε αδιαθεσια ..μαλλον τροφικη δηλητηριαση...
ποτε πρι το σεξ φαι!!
Μετα για να καρδαμωσεις
μμμμμ...νομιζεις....αν ερθεις μαζι μου θα το χρειαστεις και πριν ....για ν αντεξεις
ποτε θα ρθει η αγια αυτη στιγμη!!!
Με γεμάτο στομάχι ποτέ! Δεν κουνιέται φύλλο. Και με άδειο βέβαια πάλι δεν κουνιέται τίποτα αλλά λέμε τώρα.
Δυστυχώς!ηρθε ο ανθρωπος απο αλλη πολη πηγε εφαγε και ηπιε στα λαδαδικα...με καλει κι εμενα στο τσακιρ κεφι ...αλλα μετα αρχισαν τα οργανα...
αυτο που σκεφτομαι ειναι αλλο...
το φανταζεστε να συνεβαινε αυτο σε μενα τι θα γινοτανε?να πηγαινα καπου και να μου ρχοταν εμετος και να μην προλαβαινα καν να φτασω στο μπανιο.....
αν επεφτα σε κανενα στραβοξυλο κι ανεβαζε καμμια κριτικη μετα ...θα μιλουσε ολο το σαη για κανα μηνα
Υπάγω να ετοιμάσω ο,τι απέμεινε από την βάρδια και καπάκι για ύπνο με το που μαζευτω στο σπιτικό μου. Καλημέρα σας!