Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.970
- Πόντοι
- 28.246
δηλαδή ποια θα ήθελες;Δεν με αντιπροσωπεύει καμιά απάντηση, οπότε δεν ψήφισα
δηλαδή ποια θα ήθελες;Δεν με αντιπροσωπεύει καμιά απάντηση, οπότε δεν ψήφισα
Καίω σπίτι, σκάω λάστιχα. Πολιτισμένα πράγματαδηλαδή ποια θα ήθελες;
Αφού σε πήρε με καλό μάτι ή Έρη. Μην μιλάς καθόλου. Αν στραβωσει ή Κυρία Έρη σιγονταρει και η Κυρία Λουκου μετά και δεν σε σώζει τίποτα. Στο τέλος πας στην Καυτή Σαραντάρα και σε αποτελειώνει.
Καίω σπίτι, σκάω λάστιχα. Πολιτισμένα πράγματα
Ο,τι βρω μπροστα μου του το πετάω στο κεφάλι, ε; Ο ευνουχισμός είναι μέσα; :SΚαίω σπίτι, σκάω λάστιχα. Πολιτισμένα πράγματα
Αγαπη και πίστη είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Μην τα συγχείτε. Το ένα ανήκει στα συναισθήματα και το άλλο στις αρχές.
Θα μπορούσε η αλήθεια είναι όμως όχι. Σε τέτοιες περιπτώσεις νομιζω ότι απλά φεύγεις. Και σιγά σιγά το χωνεύεις. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός.Ο,τι βρω μπροστα μου του το πετάω στο κεφάλι,ε; Ο ευνουχισμός είναι μέσα; :S
Θα μπορούσε η αλήθεια είναι όμως όχι. Σε τέτοιες περιπτώσεις νομιζω ότι απλά φεύγεις. Και σιγά σιγά το χωνεύεις. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός.
Αν αγαπάς τον μουσακά, θεωρείται απιστία το να φάς γιουβαρλάκια;
Έτσι! Και όπως είπε και η Σκάρλετ tomorrow is another day.Θα μπορούσε η αλήθεια είναι όμως όχι. Σε τέτοιες περιπτώσεις νομιζω ότι απλά φεύγεις. Και σιγά σιγά το χωνεύεις. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός.
Νονέ μου, αδέλφια και φίλους μπορείς να έχεις πολλούς. Νομίζω ότι αυτό που θέλει να πει ο συναγωνιστής τρουμπάκης είναι ότι, πως ένα πιρφόρος αραδιάζει ένα κάρο σάλια και λόγια για αιώνιες μπούρδες στη σύντροφο του και από την άλλη κάνει τα ίδια και σε μία ή παραπάνω άλλες γυναίκες.
4-5...Θα μπορούσε η αλήθεια είναι όμως όχι. Σε τέτοιες περιπτώσεις νομιζω ότι απλά φεύγεις. Και σιγά σιγά το χωνεύεις. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός.
Μη λες τέτοια :S4-5...
Θα μπορούσε η αλήθεια είναι όμως όχι. Σε τέτοιες περιπτώσεις νομιζω ότι απλά φεύγεις. Και σιγά σιγά το χωνεύεις. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός.
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα. Καλά ξηγιούνται οι τύπισσες. Δεν θα μπορούσα να το κάνω εγώ, γιατί λειτουργώ αυστηρά με το συναίσθημα και θα λειτουργούσε ανάποδα. Θα με χάλαγε περισσότερο.ετσι ..σιγα μη κατσω να γινω κατιναρα με το να του κανω σκηνες....πας παρακατω γτ ο επομενος γκομενος ειναι ο καλιτερος γιατρος ειδικα αμα την εχει λιγο μεγαλυτερη
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα. Καλά ξηγιούνται οι τύπισσες. Δεν θα μπορούσα να το κάνω εγώ, γιατί λειτουργώ αυστηρά με το συναίσθημα και θα λειτουργούσε ανάποδα. Θα με χάλαγε περισσότερο.
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα. Καλά ξηγιούνται οι τύπισσες. Δεν θα μπορούσα να το κάνω εγώ, γιατί λειτουργώ αυστηρά με το συναίσθημα και θα λειτουργούσε ανάποδα. Θα με χάλαγε περισσότερο.
ωραίοι τρόποι :SΔηλαδή θα βόλευε να την έχει λίγο μικρότερη;
Αφού σε πήρε με καλό μάτι ή Έρη. Μην μιλάς καθόλου. Αν στραβωσει ή Κυρία Έρη σιγονταρει και η Κυρία Λουκου μετά και δεν σε σώζει τίποτα. Στο τέλος πας στην Καυτή Σαραντάρα και σε αποτελειώνει.
αρον αρον σταυρωσον αυτον