erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ωραίοι τρόποι αχαχαχαχαχαχαστανταρ.
θα ξεμπουκωνειςπουτσεςκανονια
ωραίοι τρόποι αχαχαχαχαχαχαστανταρ.
θα ξεμπουκωνειςπουτσεςκανονια
μια για τον πιλατοθ και μια μένα
για πε...
αγοράσατε καραμπίνα?
Νονέ μου, αδέλφια και φίλους μπορείς να έχεις πολλούς. Νομίζω ότι αυτό που θέλει να πει ο συναγωνιστής τρουμπάκης είναι ότι, πως ένα πιρφόρος αραδιάζει ένα κάρο σάλια και λόγια για αιώνιες μπούρδες στη σύντροφο του και από την άλλη κάνει τα ίδια και σε μία ή παραπάνω άλλες γυναίκες.
Καλώς το :-*Αυτά καλό είναι να μη γίνονται. Καλησπέρα σας!
Θα κάνω μια πρόταση. Γιατί δεν ανοίγουμε ένα νήμα "Τι τρέχει επιτέλους με αυτούς τους Ελλέηνες"?
Καλώς το :-*
Πράξατε ορθάΚαλησπέρα Κυρία μου, παρακολούθησα ταχέως τις τοποθετήσεις των μελώνε και κατέληξα στα δύο παραπάνω συμπεράσματα που παρέθεσα. :-* :-*
Πράξατε ορθά
Η υγεία μου πηγαίνει πολύ καλυτερα πλέον. Μπορώ και κουνώ και τα δυο μου χέρια Η ψυχική μου υγεία είναι όπως πάντα διαταραγμένη και η διάθεση μου άκρως ανεβασμένη . Σεις?Πως είναι κατά τα άλλα η πολύτιμος υγεία και ψυχική διάθεσή σας;;
Η υγεία μου πηγαίνει πολύ καλυτερα πλέον. Μπορώ και κουνώ και τα δυο μου χέρια Η ψυχική μου υγεία είναι όπως πάντα διαταραγμένη και η διάθεση μου άκρως ανεβασμένη . Σεις?
Αντέχουμε ακόμαΧαίρομαι τα μάλα δια την πρόοδον και εύχομαι ολόψυχα σταθεροποίηση και της υπόλοιπης κατάστασης.
Καλά κοριτσάκι μας, όλα καλά, λίγο κούραση αλλά είναι της ηλικίας!
Εμμειθ;
τα μαλαΚαλώς και τη συνήγορο (του διαβόλου) Πως είναι η πολύτιμος υγεία σας και κυρίως έχουμε καμία εξέλιξη με το θέμα μας;;;
Ποιο είναι το θέμα?Καλώς και τη συνήγορο (του διαβόλου) Πως είναι η πολύτιμος υγεία σας και κυρίως έχουμε καμία εξέλιξη με το θέμα μας;;;
Ποιο είναι το θέμα?
Ποιο είναι το θέμα?
τα μαλα
είναι θέμα κοιλιακών
Δεν ήσουν το μόνο θύμα της χθεσινής επίθεσης. Ο συναγωνιστής Τρουμπάκης και εγώ πέσαμε θύματα αυτου του τρομοκρατικού θα έλεγα χτυπήματος στα μέλη του νήματος.Η αναίτια, βάναυση και προκλητική επίθεση που εδέχθη εχθές το νικ μου.