erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ωραίοι τρόποι αχαχαχαχαχαχαστανταρ.
θα ξεμπουκωνειςπουτσεςκανονια![]()
ωραίοι τρόποι αχαχαχαχαχαχαστανταρ.
θα ξεμπουκωνειςπουτσεςκανονια![]()
μια για τον πιλατοθ και μια μένα![]()
![]()
![]()
![]()
για πε...
αγοράσατε καραμπίνα?![]()
Νονέ μου, αδέλφια και φίλους μπορείς να έχεις πολλούς. Νομίζω ότι αυτό που θέλει να πει ο συναγωνιστής τρουμπάκης είναι ότι, πως ένα πιρφόρος αραδιάζει ένα κάρο σάλια και λόγια για αιώνιες μπούρδες στη σύντροφο του και από την άλλη κάνει τα ίδια και σε μία ή παραπάνω άλλες γυναίκες.![]()
Καλώς το :-*Αυτά καλό είναι να μη γίνονται. Καλησπέρα σας!![]()
Θα κάνω μια πρόταση. Γιατί δεν ανοίγουμε ένα νήμα "Τι τρέχει επιτέλους με αυτούς τους Ελλέηνες"?![]()
![]()
Καλώς το :-*
Πράξατε ορθάΚαλησπέρα Κυρία μου, παρακολούθησα ταχέως τις τοποθετήσεις των μελώνε και κατέληξα στα δύο παραπάνω συμπεράσματα που παρέθεσα.:-* :-*
Πράξατε ορθά![]()
![]()
Η υγεία μου πηγαίνει πολύ καλυτερα πλέον. Μπορώ και κουνώ και τα δυο μου χέριαΠως είναι κατά τα άλλα η πολύτιμος υγεία και ψυχική διάθεσή σας;;
Η υγεία μου πηγαίνει πολύ καλυτερα πλέον. Μπορώ και κουνώ και τα δυο μου χέρια![]()
Η ψυχική μου υγεία είναι όπως πάντα διαταραγμένη και η διάθεση μου άκρως ανεβασμένη
![]()
. Σεις?
Αντέχουμε ακόμαΧαίρομαι τα μάλα δια την πρόοδον και εύχομαι ολόψυχα σταθεροποίηση και της υπόλοιπης κατάστασης.
Καλά κοριτσάκι μας, όλα καλά, λίγο κούραση αλλά είναι της ηλικίας!![]()
Εμμειθ;![]()
τα μαλαΚαλώς και τη συνήγορο (του διαβόλου)Πως είναι η πολύτιμος υγεία σας και κυρίως έχουμε καμία εξέλιξη με το θέμα μας;;;
Ποιο είναι το θέμα?Καλώς και τη συνήγορο (του διαβόλου)Πως είναι η πολύτιμος υγεία σας και κυρίως έχουμε καμία εξέλιξη με το θέμα μας;;;
Ποιο είναι το θέμα?![]()
τα μαλα![]()
Δεν ήσουν το μόνο θύμα της χθεσινής επίθεσης. Ο συναγωνιστής Τρουμπάκης και εγώ πέσαμε θύματα αυτου του τρομοκρατικού θα έλεγα χτυπήματος στα μέλη του νήματος.Η αναίτια, βάναυση και προκλητική επίθεση που εδέχθη εχθές το νικ μου.![]()