Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.018
- Πόντοι
- 28.246
Κεφάτο σε βρίσκω. Τι τρέχει, έχουμε τίποτα καλά νέα;Καλή σου μέρα φίλε. Και τα γαλανά για την ημέρα μου κάνουν.
Κεφάτο σε βρίσκω. Τι τρέχει, έχουμε τίποτα καλά νέα;Καλή σου μέρα φίλε. Και τα γαλανά για την ημέρα μου κάνουν.
Μου λείψατε!Κεφάτο σε βρίσκω. Τι τρέχει, έχουμε τίποτα καλά νέα;
Μου λείψατε!
Θα πέσει πάλι ξενύχτι στην δουλειά. Τι άλλο; :S Οι υπόλοιποι όλο και κάτι θα κάνουν.Θα ήθελα να συζητήσουμε, εδώ στο νήμα της ειλικρίνειας και της διαφθοράς, τι πλάνα έχουμε για τη σημερινή βραδιά.
Είσαι πολύ τυχερός, έχεις μια έγκυρη δικαιολογία γι αυτά που δε θα κάνεις!Θα πέσει πάλι ξενύχτι στην δουλειά. Τι άλλο; :S Οι υπόλοιποι όλο και κάτι θα κάνουν.
Και πως είσαι τόσο σίγουρος; Έχει μια γραφειάρα στον ημιόροφο άλλο πράμα! Έχω ρίξει σε δυνατές βραδιές κάτι εκεί πάνω!Είσαι πολύ τυχερός, έχεις μια έγκυρη δικαιολογία γι αυτά που δε θα κάνεις!
Γραφειάρα στον ημιόροφο έχω κι εγώ, αλλού είναι το πρόβλημα ...Και πως είσαι τόσο σίγουρος; Έχει μια γραφειάρα στον ημιόροφο άλλο πράμα! Έχω ρίξει σε δυνατές βραδιές κάτι εκεί πάνω!
Το δοκίμασες ποτέ; Ίσως πιάσει. ;)Γραφειάρα στον ημιόροφο έχω κι εγώ, αλλού είναι το πρόβλημα ...
Με τι; Χειραποσκευή;Το δοκίμασες ποτέ; Ίσως πιάσει. ;)
Δεν το δοκίμασες. Να το δοκιμάσεις!Με τι; Χειραποσκευή;
Καλημέρα σας Κύριε κατάσκοπε!Καλημέρα στους ερωτύλους!
Καλημέρα σας Κύριε κατάσκοπε!
Έχεςι δίκιο Κατάσκοπε! Χωρίς μα και μου."Κατάσκοπε" σκέτο αρκεί. Στο τέλος, ίσως μοορείς να βάλεις και ένα "μου"...
Έχεις ακούσει λ.χ. "Καλημέρα σας Κύριε Στρατηγέ"; "Στρατηγέ" απλώς, ή "Στρατηγέ μου"
(καλά, πάει, την ψωνίσαμε εντελώς... )
Καλημέρα αγαπητό Γεράκιον!
Καλημέρα αγαπητέ ερωτύλε,"Κατάσκοπε" σκέτο αρκεί. Στο τέλος, ίσως μοορείς να βάλεις και ένα "μου"...
Έχεις ακούσει λ.χ. "Καλημέρα σας Κύριε Στρατηγέ"; "Στρατηγέ" απλώς, ή "Στρατηγέ μου"
(καλά, πάει, την ψωνίσαμε εντελώς... )
Καλημέρα αγαπητό Γεράκιον!