Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 106 άτομα (0 μέλη και 106 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Καλημερούδια στα συμπαππούδια... :hi:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
αυτο να το δωσετε στον podolagnos 19.......

εγω θελω παγωτο.... :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :happy: :happy: :happy: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup:

Μου δίνετε αφορμή να εκφράσω την άποψή μου επί του θέματος.
Ο κ. podolagnos μπορεί ελεύθερα να γράφει στο νήμα μας εφόσον δεν μεταφέρει εδώ μέσα τις επιθυμίες του όπως τις εκφράζει εις έτερα νήματα.
Ουδείς εξ ημών ενδιαφέρεται! Εμείς έχουμε το δικό μας ζόρι με τα θήλεα ... Φευ!
Ενδεχομένως ο κ. raopau, που έχει απογοητευθεί από τα θήλεα, να ενδιαφέρεται. Εις την περίπτωσιν αυτή θα μπορεί ελεύθερα να του στείλει όσα π.μ. και φωτογραφίες θέλει, για να συνεννοηθούν.  :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Καλημέρα σε όλους και σε όλες.

Κύριε popov, τα μειλ μου είναι ανοιχτά, να δεχθούν πληροφορίες για τη νέα σας  αρχή.  :hi:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
εγω θελω παγωτο.... :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :happy: :happy: :happy: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup:

tumblr_m4mkq3gqV31qia2xjo1_500.jpg

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Ο κ. podolagnos μπορεί ελεύθερα να γράφει στο νήμα μας εφόσον δεν μεταφέρει εδώ μέσα τις επιθυμίες του όπως τις εκφράζει εις έτερα νήματα.
Ενδεχομένως ο κ. raopau, που έχει απογοητευθεί από τα θήλεα, να ενδιαφέρεται. Εις την περίπτωσιν αυτή θα μπορεί ελεύθερα να του στείλει όσα π.μ. και φωτογραφίες θέλει, για να συνεννοηθούν.  :grin:
Μόλις αποκαλέσατε τον κ. Ράοπάο διεστραμμένο ....

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Μόλις αποκαλέσατε τον κ. Ράοπάο διεστραμμένο ....

Ουδόλως!
Ο νηματοθέτης δεν υπεισέρχεται στις σεξουαλικές προτιμήσεις των μελών. Τις θεωρεί σεβαστές στον βαθμό που δεν εκφράζονται με τρόπο που ενοχλούν τα άλλα μέλη.
Ενδιαφέρομαι για τον κ. raopau, στα πλαίσια της συμπαράστασης και αλληλεγγύης που ομόθυμα όλα τα μέλη επιδεικνύουν προς αυτόν και το 'μικροπροβληματάκι' του.
Άλλωστε ήτο η συναγωνίστρια, κα. Ρεγκίνα, που πρώτη του πρότεινε την 'εναλλακτική' σεξουαλική ικανοποίηση!  :grin:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.023
Πόντοι
28.246
Καλημέρα Κατάσκοπε και Νικ. Υπάγω, κλείνουν τα μάτια μου, δεν ατέχω άλλο, καθήστε μόνοι σας και κλάψτε την αγαμομοίρα σας!  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Καλημέρα Κατάσκοπε και Νικ. Υπάγω, κλείνουν τα μάτια μου, δεν ατέχω άλλο, καθήστε μόνοι σας και κλάψτε την αγαμομοίρα σας!  :grin:

Είσθε ρίψασπις! Μας εγκαταλείπετε εις τον εφιάλτην μας και σεις υπάγετε να ονειρευθείτε θήλεα και επιτυχείς συνευρέσεις μετ΄ αυτών ...  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Ουδόλως!
Ο νηματοθέτης δεν υπεισέρχεται στις σεξουαλικές προτιμήσεις των μελών. Τις θεωρεί σεβαστές στον βαθμό που δεν εκφράζονται με τρόπο που ενοχλούν τα άλλα μέλη.
Ενδιαφέρομαι για τον κ. raopau, στα πλαίσια της συμπαράστασης και αλληλεγγύης που ομόθυμα όλα τα μέλη επιδεικνύουν προς αυτόν και το 'μικροπροβληματάκι' του.
Άλλωστε ήτο η συναγωνίστρια, κα. Ρεγκίνα, που πρώτη του πρότεινε την εναλλακτική σεξουαλική ικανοποίηση!  :grin:
Να επαναδιατυπώσω τότε (Let me refrase your honour, που θα λέγαμε και στο Supreme Court). Αποκαλείτε τον κ. raopao άτομο αμφιβόλου, σεξουαλικού προσανατολισμού;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Να επαναδιατυπώσω τότε (Let me refrase your honour, που θα λέγαμε και στο Supreme Court). Αποκαλείτε τον κ. raopao άτομο αμφιβόλου, σεξουαλικού προσανατολισμού;

Απήντησα παραπάνω.
Αν θα έπρεπε όμως να δώσω και ένα χαρακτηρισμό, τότε θα μπορούσα να είπω ότι τον θεωρώ ως ένα άτομο, που αναζητά νέους προορισμούς ευελπιστώντας ότι το ΄ταξίδι΄προς αυτούς θα σκληρύνει  εμπλουτίσει τις εμπειρίες του.

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492

μπα δε πιστευω το παπ ναχει τετοιες προτιμησεις...ναι μεν νεροβραστος αλλα μην τον καψουμε και τελειως

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι