blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
παππου παππου ...θελω παγωτο.....ντοντουρμα
Χειμωνιάτικα;
Μόνο ζεστό σπέρμα υπάρχει .... [ λέμε τώρα ... ]...
παππου παππου ...θελω παγωτο.....ντοντουρμα
Χειμωνιάτικα;
ΠΟΡΝΟΓΕΡΕ !!!Χειμωνιάτικα;
Καλημερούδια στα συμπαππούδια...
καλημερα λατρεμενε
αυτο να το δωσετε στον podolagnos 19.......
εγω θελω παγωτο....
Καλημερούδια στα συμπαππούδια...
Μόλις αποκαλέσατε τον κ. Ράοπάο διεστραμμένο ....Μου δίνετε αφορμή να εκφράσω την άποψή μου επί του θέματος.
Ο κ. podolagnos μπορεί ελεύθερα να γράφει στο νήμα μας εφόσον δεν μεταφέρει εδώ μέσα τις επιθυμίες του όπως τις εκφράζει εις έτερα νήματα.
Ουδείς εξ ημών ενδιαφέρεται! Εμείς έχουμε το δικό μας ζόρι με τα θήλεα ... Φευ!
Ενδεχομένως ο κ. raopau, που έχει απογοητευθεί από τα θήλεα, να ενδιαφέρεται. Εις την περίπτωσιν αυτή θα μπορεί ελεύθερα να του στείλει όσα π.μ. και φωτογραφίες θέλει, για να συνεννοηθούν.
ΠΟΡΝΟΓΕΡΕ !!!
Μόλις αποκαλέσατε τον κ. Ράοπάο διεστραμμένο ....
Καλημέρα Κατάσκοπε και Νικ. Υπάγω, κλείνουν τα μάτια μου, δεν ατέχω άλλο, καθήστε μόνοι σας και κλάψτε την αγαμομοίρα σας!
Να επαναδιατυπώσω τότε (Let me refrase your honour, που θα λέγαμε και στο Supreme Court). Αποκαλείτε τον κ. raopao άτομο αμφιβόλου, σεξουαλικού προσανατολισμού;Ουδόλως!
Ο νηματοθέτης δεν υπεισέρχεται στις σεξουαλικές προτιμήσεις των μελών. Τις θεωρεί σεβαστές στον βαθμό που δεν εκφράζονται με τρόπο που ενοχλούν τα άλλα μέλη.
Ενδιαφέρομαι για τον κ. raopau, στα πλαίσια της συμπαράστασης και αλληλεγγύης που ομόθυμα όλα τα μέλη επιδεικνύουν προς αυτόν και το 'μικροπροβληματάκι' του.
Άλλωστε ήτο η συναγωνίστρια, κα. Ρεγκίνα, που πρώτη του πρότεινε την εναλλακτική σεξουαλική ικανοποίηση!
Να επαναδιατυπώσω τότε (Let me refrase your honour, που θα λέγαμε και στο Supreme Court). Αποκαλείτε τον κ. raopao άτομο αμφιβόλου, σεξουαλικού προσανατολισμού;
Μου δίνετε αφορμή να εκφράσω την άποψή μου επί του θέματος.
Ο κ. podolagnos μπορεί ελεύθερα να γράφει στο νήμα μας εφόσον δεν μεταφέρει εδώ μέσα τις επιθυμίες του όπως τις εκφράζει εις έτερα νήματα.
Ουδείς εξ ημών ενδιαφέρεται! Εμείς έχουμε το δικό μας ζόρι με τα θήλεα ... Φευ!
Ενδεχομένως ο κ. raopau, που έχει απογοητευθεί από τα θήλεα, να ενδιαφέρεται. Εις την περίπτωσιν αυτή θα μπορεί ελεύθερα να του στείλει όσα π.μ. και φωτογραφίες θέλει, για να συνεννοηθούν.
μπα δε πιστευω το παπ ναχει τετοιες προτιμησεις...ναι μεν νεροβραστος αλλα μην τον καψουμε και τελειως