lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Καλησπέρα και σε σας. Ετσι φαίνεται.Καλησπέρα σας κα Ρεγγίνα. Εμείς μόνο φυλάττουμε Θερμοπύλες;
Καλησπέρα και σε σας. Ετσι φαίνεται.Καλησπέρα σας κα Ρεγγίνα. Εμείς μόνο φυλάττουμε Θερμοπύλες;
Εσείς γιατί δεν είστε κάπου καλύτερα?Λογικό... Σάββατο βράδυ, όλοι θα έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν...
Αρα είστε στο καλύτερο μέροςΤα Σ/Κ έχω τα παιδιά. Προτιμώ να είμαι μαζί τους παρά οπουδήποτε αλλού...
Κι αυτό σωστό. Γιατί δε βάζεις μια ταινία? Μη βάλεις μόνο από αυτές που προτείνουν σε ένα νήμα εδώ μέσα.Ναι, αλλά τώρα που κοιμούνται, κάτι πρέπει να κάνω κι εγώ...
Το μόνο πρόβλημα που δεν έχω. Ο ύπνος είναι στο τσεπάκιΉδη μπήκα στο gamato και θα βάλω το Chinatown με Νίκολσον και Φ. Ντάναγουέι (η αγαπημένη μου ηθοποιός) , μήπως και με πάρει ο ύπνος. Έχω και πρόβλημα με αϋπνίες. Αν δεν πάει 4 τα χαράματα, δεν κοιμάμαι...
Μεγάλο πρόβλημα. Θα χτύπαγα το κεφάλι μου στον τοίχοΟύτε με Λεξοτανίλ δεν με πιάνει...
Καληνύχτα σας.Δεσποσύνη σας καληνυχτώ. Υπάγω προς θέαση ταινίας...
Βρε καλώς το.Τι εχουμε εδω;;;
Βρε καλώς το.
Προς τη δεύτερη επιλογή προσανατολίζομαι, αλλά επειδή λίγο νυστάζω, μπορείς να τ΄ αρχίσεις αύριο?Ολα καλα ή να αρχισω τα καντηλια;
Προς τη δεύτερη επιλογή προσανατολίζομαι, αλλά επειδή λίγο νυστάζω, μπορείς να τ΄ αρχίσεις αύριο?
Μεγάλη καρδιά πάω για νάνι γιατί βλέπω δε βλέπω.
Πανω που σε βρηκα μονη σου.
Αντε καλα, ειπαμε μεγαλη καρδια.