troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.927
- Πόντοι
- 5.506
γιατι τον ετοιμαζεις κυριε νικο?εσυ με κανα καφεδακι ακόμη μαζί μου θα είσαι έτοιμος ;)
γιατι τον ετοιμαζεις κυριε νικο?εσυ με κανα καφεδακι ακόμη μαζί μου θα είσαι έτοιμος ;)
Για τελικούς! ;)γιατι τον ετοιμαζεις κυριε νικο?
εσυ με κανα καφεδακι ακόμη μαζί μου θα είσαι έτοιμος ;)
να προσεχεις παιδι μου και παντα να φορας την ζακετα σου...ο κυριος νικος θα σε ετοιμασει καταλληλαΓια τελικούς! ;)
Κάνουν προθέρμανση για τον Αγιο Βαλεντίνορε σεις τα αλλα γεροντια που ειναι? ανησυχω...
ρε σεις τα αλλα γεροντια που ειναι? ανησυχω...
Κάνουν προθέρμανση για τον Αγιο Βαλεντίνο
χαχαχαχ τι προθερμανση? τους αλλαζουν αιμα?Κάνουν προθέρμανση για τον Αγιο Βαλεντίνο
Εγώ νέε μου ( ) δεν προτιμώ τίποτα από αυτά. Τα βαριέμαι αφόρητα. Όταν είσαι ερωτευμένος κάθε μέρα είναι γιορτήΕσεις τι προτιματε, γλυκα, λουλουδια ή λουτρινο αρκουδακι "γουτσου-γουτσου";
Μάλλον τους το ρουφάνεχαχαχαχ τι προθερμανση? τους αλλαζουν αιμα?
Εγώ νέε μου ( ) δεν προτιμώ τίποτα από αυτά. Τα βαριέμαι αφόρητα. Όταν είσαι ερωτευμένος κάθε μέρα είναι γιορτή
ε ναι ρε συ κλισε πολυ....Εγώ νέε μου ( ) δεν προτιμώ τίποτα από αυτά. Τα βαριέμαι αφόρητα. Όταν είσαι ερωτευμένος κάθε μέρα είναι γιορτή
Μάλλον τους το ρουφάνε
Ενδιαφέρον. Στείλε pmΓιορτή αντίθετη υπάρχει; έχω κατο λούτρινα διαβολάκια να στείλω και μαύρα τριαντάφυλλα
Μην πω για τα σοκολατάκια με δηλητηριο
Γιορτή αντίθετη υπάρχει; έχω κατι λούτρινα διαβολάκια να στείλω και μαύρα τριαντάφυλλα
Μην πω για τα σοκολατάκια με δηλητηριο
να μην μπω στις ελλεηνίδες;Ενδιαφέρον. Στείλε pm