barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.048
- Πόντοι
- 5.506
Το λάδι φταίει . Καλημέρα νονέ μου
Είναι αυτό που λένε λωλός νονός σε βάφτισε;;
Το λάδι φταίει . Καλημέρα νονέ μου
Μια χαρά είναι ο νονός μου. Φαντάζεσαι να με είχε βαφτίσει ο ράο ? :SΕίναι αυτό που λένε λωλός νονός σε βάφτισε;;
Και ακόμα ένα βασικό ερώτημα που ταλανίζει το νήμα. Ποιό θαύμα της φύσης, άγριο αγόρι, αντράκι βαρβάτο, μαγκάκι πασαλιμανιώτικο προσκάλεσε το συγκεκριμένο "μύστη" στο νήμα;;;
Μια χαρά είναι ο νονός μου. Φαντάζεσαι να με είχε βαφτίσει ο ράο ? :S
Τι σόι ομοφοβικές προκαταλήψεις είναι αυτές;
Πάντως είναι ντροπή να κατακρίνετε έναν συνάνθρωπο, που λόγω ενός μικρού προβλήματος που του προέκυψε, αναζητά εναλλακτικούς τρόπους σεξουαλικής ευχαρίστησης.
Καλά...
Ο νηματοθέτης είναι σεσημασμένος ομοφοβικός.
Χοντρό.
Εμείς τον στηρίζουμε απόλυτα τον ζελέ. Και όπως σωστά σχολίασε ο νηματοθέτης, είναι το ύφος και η πχοιότητα μας που στεκόμαστε τόσο σοβαρά και κυρίως με εχεμύθεια δίπλα του, σε άλλα νήματα θα τον είχαν κάνει ντουντούκα!
Φωτογραφία από τα εγκαίνια του έργου για την ανάπλαση του Ελληνικού.
Διακρίνεται στέλεχος της κυβέρνησης που ετοιμάζεται να κόψει την κορδέλα, ενώ πίσω του διακρίνονται επενδυτές που περιμένουν με αγωνία να κάνουν μια βόλτα στον χώρο του έργου.
Δυστυχώς απουσιάζει ο πρωθπουργός, είχε πάει στο Παρίσι με τον Καρανίκα για ν' αγοράσουν το τελευταίο τεύχος του Marie Claire......
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=238970.0;attach=695897;image[/img[/URL]]
[/quote]
Τη καλημερα μου στην εκλεκτη ομηγυρη του νηματος !!
Τη καλημερα μου στην εκλεκτη ομηγυρη του νηματος !!