Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Καλημέρα στους διαπλεκόμενους μικροτσούτσουνους
Μου ήρθε ο ΕΦΚΑ και είχα πέσει σε κώμα για πενθήμερο!Χαιρετίζουμε την επιστροφή του κ. Vlandis, μετά από ολιγόχρονη απουσία του.
Ταξίδι του κ. Vlandis απετέλεσε και την έμπνευση για το νηματοθέτη σχετικά με την παρούσα ΚΑΨΟΥΡΟψηφοφορία!
Μου ήρθε ο ΕΦΚΑ και είχα πέσει σε κώμα για πενθήμερο!
Κύριε νηματοθέτη για να την ποστάρετε συνέχεια την κυρία. Μάλλον αποδέχτηκε την πρότασή σας για συμβίωση να υποθέσω;Keep the faith!
Καλημέρα φίλεΚαλημέρα σας Κύρίοι!
Φίλε Βλαντή, πάλι απουσίες; Και τις κάνετε απότομα. Μας τρομάζετε! :S
Όλα τα παρατηρήσατε. Αλλά το μάθημα της Τούρκικης γλώσσας το περάσατε στο ντου κου.Πολύ γέλιο χθες στην μεταμεσημβρινή ζώνη του νήματος!
Και η καλή διάθεση και το γέλιο συνεχίστηκαν και στις επόμενες ζώνες του νήματος!!!
Είσθε απίθανοι!
Ό,τι μας λείπει σε μήκος πέους, στύση, νιάτα κλπ, το αναπληρώνετε με το χιούμορ σας!!!!!!!!
Κρίμα που τα θήλεα δεν το εκτιμούν αυτό και συνεχίζουν να μην μας πλησιάζουν ...
Μου ήρθε ο ΕΦΚΑ και είχα πέσει σε κώμα για πενθήμερο!
Όλα τα παρατηρήσατε. Αλλά το μάθημα της Τούρκικης γλώσσας το περάσατε στο ντου κου.
Ταμαμ Μπλιζ εφεντη!
Εφανντεμ; Γκελ μπουρντα είναι το σωστό!γκελνιζ μπουρια κουζουμ........
Καλημέρα σας κύριε!Καλημέρα και από μένα σε όλους εδώ... βλέπω όλους τιμημένους εδώ πέρα με αστεράκι και άπειρα μηνύματα κτλπ, και νιώθω... πως να το περιγράψω....
Σαν να είμαι νέος στρατιώτης, στο κέντρο, πριν καλά καλά ορκιστώ, και καταλάθος μπήκα στη ταξιαρχεία
Χαιρετίζουμε γενικά τις επιστροφές!!!