NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Ναι τρουμπάκη παιδί μου
Μπραβο σας....Ναι τρουμπάκη παιδί μου
Ραο που είσαι ρε;
Εγώ μέσα, έχασες κι ένα 10αρι
πες μου ότι πήρες πάλι σχιστομάτικο
τυπε δωσε μια περιγραφη...και κρατα μου μια θεση διπλα σου...Ατόφιο 10αρι
δεν περιγράφω άλλοτυπε δωσε μια περιγραφη...και κρατα μου μια θεση διπλα σου...
επρεπε να σου δωκω μια καρτ βιζιτ μου να την βαλεις στα βιζιτς της, να με παρει τηλεφωνο μετα... :-δεν περιγράφω άλλο
Με ξεσκισε μια, πρωτο πραμα, αλλα 75 ευρωπουλα (με μασσαζ) πολλα για εδω περα. Δεν το γραφω στο θρεντ της Ταυλανδης, γιατι θα μου βαλουν χερι. Μου επιασε το κωλο κανονικα.πες μου ότι πήρες πάλι σχιστομάτικο
ποση ώρα;Με ξεσκισε μια, πρωτο πραμα, αλλα 75 ευρωπουλα (με μασσαζ) πολλα για εδω περα. Δεν το γραφω στο θρεντ της Ταυλανδης, γιατι θα μου βαλουν χερι. Μου επιασε το κωλο κανονικα.
Μιαμιση, η συμφωνια ηταν για 2 ωρες, αλλα δεν μπορουσα δευτερο γυρο.ποση ώρα;
α ρε γερο....Μιαμιση, η συμφωνια ηταν για 2 ωρες, αλλα δεν μπορουσα δευτερο γυρο.
Τυπε, κωλο-γερασαα ρε γερο....
αν ήταν κορυφαίο , δε πειράζειΜιαμιση, η συμφωνια ηταν για 2 ωρες, αλλα δεν μπορουσα δευτερο γυρο.
νταξει για την ηλικια σου, και δοξα τω θεω να λες....Τυπε, κωλο-γερασα
Καλη και η μαλακια μουνταξει για την ηλικια σου, και δοξα τω θεω να λες....
Πενταστερο, αλλα με τα ιδια λεφτα το επαιρνα αν επεμενα για ολη νυχτα.αν ήταν κορυφαίο , δε πειράζει
2 ωρες δεν βασταξες, το θελες και για ολη τη νυχτα... :SΠενταστερο, αλλα με τα ιδια λεφτα το επαιρνα αν επεμενα για ολη νυχτα.
δεν είναι επικίνδυνο για ξαφρισμα;Πενταστερο, αλλα με τα ιδια λεφτα το επαιρνα αν επεμενα για ολη νυχτα.