ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 492
Καλημέρα δεσποσύνη...
καλημερα καυλα μου ...το ξενυχτας?
Καλημέρα δεσποσύνη...
Γλυκιά μου πως εκφράζεστε τοιουτοτρόπως; Η Γαλλίς τροφός μου θα ερυθρίαζε από ντροπή ... Πριν τις 04.00 συνήθως δεν κοιμάμαι...καλημερα καυλα μου ...το ξενυχτας?
Γλυκιά μου πως εκφράζεστε τοιουτοτρόπως; Η Γαλλίς τροφός μου θα ερυθρίαζε από ντροπή ... Πριν τις 04.00 συνήθως δεν κοιμάμαι...
Θα τιμωρηθείτε σκληρά και πρόστυχα, εν ευθέτω χρόνω... Προς το παρόν μπες πμ...τιμωρειστε με κυριε ...η συμπεριφορα μου ειναι οντως αναρμοστη
Θα τιμωρηθείτε σκληρά και πρόστυχα, εν ευθέτω χρόνω... Προς το παρόν μπες πμ...
Τι παγωτά αγαπητή μου... Βραστά αυγά στις μασχάλες, βγάλσιμο νυχιών, μαστίγωμα (κι αυτά είναι μόνο η αρχή...)μαλιστα κυριε ...να με υποχρεωσετε να τρωω παγωτα μεχρι να σκασω
Τι παγωτά αγαπητή μου... Βραστά αυγά στις μασχάλες, βγάλσιμο νυχιών, μαστίγωμα (κι αυτά είναι μόνο η αρχή...)
Μάλλον δεν αντελήφθητε καλώς φιλτάτη... Για εσάς είναι αυτά...φυσικα κυριε ...με μεγαλη μου χαρα να σας τα κανω ολα αυτα...μαλιστα τα αυγα θα ειναι στρουθοκαμηλου για να τα νιωθετε καλιτερα κ τα μαστιγια χειροποιητα...δερματινα με μπιλιες στις ακρες..μολις μου αστειλε ενα μια γνωστη μου toy maker....εχει λαβη απο κερατο κριαριου
Μάλλον δεν αντελήφθητε καλώς φιλτάτη... Για εσάς είναι αυτά...
Καλημέρα και σε εσάς κύριε.καλημερα σας....
καλημερα σας....
Κακοήθειες αγαπητέ νηματοθέτη. Καλημέρα σας!
Αναλόγως...ειναι επικινδυνη η καψουρα στην ηλικια μας?
ειναι επικινδυνη η καψουρα στην ηλικια μας?