colonel nathan jessup
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 534
- Πόντοι
- 306
χαχασιδεραδικο λεγαμε παλια το γκοντς, γυμναστηριο στη πλ καλογειρων,που στις σκαλες που ανεβαινες κανανε τα πεκ ντεκ σαν ανεμοτρατες..
χαχασιδεραδικο λεγαμε παλια το γκοντς, γυμναστηριο στη πλ καλογειρων,που στις σκαλες που ανεβαινες κανανε τα πεκ ντεκ σαν ανεμοτρατες..
εχω δουλεια τωραβασιλοφρων ελα να πουμε καμια αηδια.
ειναι κ ο κολονελος εδω![]()
ελα ρε τον παιζεις μετα με τα μιλφεχω δουλεια τωρα
Πλατεια Καλογηρων ειχες προλαβει το κλαμπ με τα βαγονια μεσα; (πως το λεγανε, γαμω το Αλτσχαιμερ μου)σιδεραδικο λεγαμε παλια το γκοντς, γυμναστηριο στη πλ καλογηρων,που στις σκαλες που ανεβαινες κανανε τα πεκ ντεκ σαν ανεμοτρατες..
μη μου πεις του παπανωτα?Πλατεια Καλογηρων ειχες προλαβει το κλαμπ με τα βαγονια μεσα; (πως το λεγανε, γαμω το Αλτσχαιμερ μου)![]()
Για να εξηγουμαστε, ο αυθεντικος κλωνος του σαιτ ειμαι εγω![]()
[ κλώνος Τόμαχοκ ].
Ενα που ειχε σιδηροδρομικα βαγονια μεσα και βαρελια, αντι για τραπεζια, τελος 10ετιας 80. (Οχι το υπογειο που ηταν απεναντι απο τον Δουκα)μη μου πεις του παπανωτα?
εκτος κ λες την ιστορικη ρεινμποου..
![]()
Ρεινμποου ηταν το ροκαδικο στη βουλιαγμενης απο τα πρωτα που ειχαν ανοιξει στη περιοχη. Εγω λεω ενα αλλο πιο φλωρικομη μου πεις του παπανωτα?
εκτος κ λες την ιστορικη ρεινμποου..
![]()
το βενζιναδικο λες.Ενα που ειχε σιδηροδρομικα βαγονια μεσα και βαρελια, αντι για τραπεζια, τελος 10ετιας 80. (Οχι το υπογειο που ηταν απεναντι απο τον Δουκα)
Ποια η γνωμη σου για Κωλονελο?ελα ρε τον παιζεις μετα με τα μιλφ
Παπα Τζορτζ, νομιζω το θυμηθηκα. Τωρα ειναι εστιατοριο. Ρεινμποου παντως μιας και μου το θυμησες καταληξε να σκοτωνονται οι χουλιγκανοι καποια εποχη.το βενζιναδικο λες.
αυτο με τα βαγονια δε το θυμαμαι.
του παπανωτα λεγοταν κλειδι παντως
δε σου μιλαω γιατι μ εγραψες πρινΠοια η γνωμη σου για Κωλονελο?
ειχα δουλεια σοβαρη, ειμαι πολυ μπιζι γενικα να ξερειςδε σου μιλαω γιατι μ εγραψες πριν![]()
Ακουστα το ειχα,αλλα δεν ειχα παει ποτε. Ηταν την εποχη που ειμουνα αραβωνιασμενος με τη κωλο-γρια μου.κωλογερε "τα αστερια" το κωλαδικο στη πλατεια τσαλαγανιδη το θυμασαι?![]()
Τυπε, κοτζαμ ναυαρχος, οπλαρχηγος του Τζελακη, και που μας μιλαει πολυ ειναιδε σου μιλαω γιατι μ εγραψες πριν![]()
το σαη ειναι πρωτη δουλεια τυπε.ειχα δουλεια σοβαρη, ειμαι πολυ μπιζι γενικα να ξερεις
εχω πληροφορια οτι ο ντοπας θα κανει πραξικοπημαΤυπε, κοτζαμ ναυαρχος, οπλαρχηγος του Τζελακη, και που μας μιλαει πολυ ειναι![]()
Δεν το βλεπω να τραβαει το κινημα γερο,αδιαφορια και ειδικα απο την ηγεσια,τζαμπα σκοτωθηκαμε με την γυναικα.Ασε εχω απογοητευτειΤυπε, κοτζαμ ναυαρχος, οπλαρχηγος του Τζελακη, και που μας μιλαει πολυ ειναι![]()