Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
.
Καλησπέρα γέροντα.
δεν σε χαλασε ο νεος μου κλωνος;Καλησπέρα παιδί μου! Σου αρέσουν τα καρεκλάδικα;
Γέροντα ανήκω στην γενιά που μεγάλωσε με Sex Pistols, Iron Maiden, Judas Priest κτλ. Είμαι του σκληρού ροκ δλδ... Δεν λέω όχι βέβαια σε hard rock των 70s και ψυχεδέλεια αλλά και Rolling Stones, Doors, Who κτλ...Καλησπέρα παιδί μου! Σου αρέσουν τα καρεκλάδικα;
Πιστευεις οτι ο βατραχος παει σε χορευτικο ντυνεται παραδοσιακα και τετοια?
να θυμηθουμε και λιγο τον κοσνικ26
φυσικα....και κανει και φοβερα τσαλιμια στον χορο,καθισματα,τσακισματα κλπ....ειδικα στο τσαμικο που χορευει με μαντηλι και τον κραταω εγωΠιστευεις οτι ο βατραχος παει σε χορευτικο ντυνεται παραδοσιακα και τετοια?
Πάρε να χεις τότε από maiden. Αν και πολυακουσμενο.Γέροντα ανήκω στην γενιά που μεγάλωσε με Sex Pistols, Iron Maiden, Judas Priest κτλ. Είμαι του σκληρού ροκ δλδ... Δεν λέω όχι βέβαια σε hard rock των 70s και ψυχεδέλεια αλλά και Rolling Stones, Doors, Who κτλ...
Γέροντα ανήκω στην γενιά που μεγάλωσε με Sex Pistols, Iron Maiden, Judas Priest κτλ. Είμαι του σκληρού ροκ δλδ... Δεν λέω όχι βέβαια σε hard rock των 70s και ψυχεδέλεια αλλά και Rolling Stones, Doors, Who κτλ...
Είχα κατεβεί στην Αθήνα το 1987, μαθητής Λυκείου , όταν παίξανε για 1η φορά στην Ελλάδα, στη Ν. Φιλαδέλφεια (Τρίτη 13-9-1987)... Η συγκλονιστικότερη , μέχρι τότε, εμπειρία της ζωής μου...Πάρε να χεις τότε από maiden. Αν και πολυακουσμενο.
Ειναι λεβεντης ο Κοσμαςφυσικα....και κανει και φοβερα τσαλιμια στον χορο,καθισματα,τσακισματα κλπ....ειδικα στο τσαμικο που χορευει με μαντηλι και τον κραταω εγω