astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
ρομανδικος Αγιος.. :-*
ζει ακομα ο σκατογερος ! ?
ρομανδικος Αγιος.. :-*
για λεγεΚαλησπερα. Επιτελους, μπορω να ποσταρω χωρις περιορισμους.![]()
Πραγματικά υποκλίνομαι Eraser, δεν είχα χαμπάρι για αυτή την υπερπαραγωγή!!!! Λιώνω youtube από ώρα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
για λεγε
ναι φυσικα μου ειχε πει η αννα μαρια μονο εμενα θελω να γαμας.....ε και γω βεβαια μονο αυτην γαμουσαΚολιονέλο...
Εσάς σας έχει κάνει σκηνή ζηλοτυπίας εκδιδομένη;
Καλησπέρα νονέ μου. Πως πάνε τα κέφια?Kαλώς την πνευματική μου κόρη.![]()
Καλησπέρα νονέ μου. Πως πάνε τα κέφια?![]()
Δεν είσαι ο μόνος να ξέρεις αν σε παρηγορεί. Μόλις μιλούσα με "δροσερό" φίλο μου και μου εξηγούσε ότι αστρολογικά έχουμε Κρόνο. Για αυτό τραβάμε τα πάνδεινα. Μου έδωσε την ελπίδα ότι τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση, τα πράγματα θα φτιάξουν από δω και πέρα. Δεν γνωρίζω και το ζώδιο σου νονέ μου να σου πω αν υπάρχει και για σένα ελπίδα. ;)Αυτά, καλά πάνε. Τα υπόλοιπα δεν πάνε καλά.![]()
ρετσινακι για εμενα υπαρχει ελπίδα;Δεν είσαι ο μόνος να ξέρεις αν σε παρηγορεί. Μόλις μιλούσα με "δροσερό" φίλο μου και μου εξηγούσε ότι αστρολογικά έχουμε Κρόνο. Για αυτό τραβάμε τα πάνδεινα. Μου έδωσε την ελπίδα ότι τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση, τα πράγματα θα φτιάξουν από δω και πέρα. Δεν γνωρίζω και το ζώδιο σου νονέ μου να σου πω αν υπάρχει και για σένα ελπίδα. ;)
Δεν είσαι ο μόνος να ξέρεις αν σε παρηγορεί. Μόλις μιλούσα με "δροσερό" φίλο μου και μου εξηγούσε ότι αστρολογικά έχουμε Κρόνο. Για αυτό τραβάμε τα πάνδεινα. Μου έδωσε την ελπίδα ότι τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση, τα πράγματα θα φτιάξουν από δω και πέρα. Δεν γνωρίζω και το ζώδιο σου νονέ μου να σου πω αν υπάρχει και για σένα ελπίδα. ;)
βαρυγδουπο ακούγεταιΚαβουρογαμόσαυρος με ωροσκόπο χελωνονιντζάκι.![]()